@gucarslan çok pardon. Şimdi güncelledim. 2024 Diversity Programı doğrultusunda görüşmeye girdim.
Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
S
speareandleo
@speareandleo
speareandleo tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: CEAC Status Check / Visa Status Check (NIV & IV)Tüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler içinde yayımlandı
-
RE: CEAC Status Check / Visa Status Check (NIV & IV)Tüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler içinde yayımlandı
Merhabalar,
Green Card mülakatım olumlu geçmesine rağmen sağlık raporum eksik olduğu için sarı kağıt verilmişti. Tüberküloz testimin sonuçları için mülakattan sonra bir 6 hafta beklemek zorunda kaldım. Klinikten aldığım bilgiye göre test sonucum negatif ve bu hafta raporum aktarıldı. Ben de pasaportumu 22 Mayıs'ta gönderdim. Bugün itibari ile kontrol ettiğimde durumum refused olarak görünüyor. Sizce neden böyle görünüyor olabilir? Immigrant Visa Navigator üzerinden iletişim kurulabiliyor. Oradan durum hakkında bilgi almak için yazdım. Henüz kimse iletişime geçmedi. Biraz evhamlı biri olduğum için kaygılı bir şekilde bekliyorum. Refused yazısının altında uzun açıklama bulunuyor.