• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. asggsa
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    A
    • Takip Edilenler 6
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 4
    • En İyi 1
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

asggsa

@asggsa

7
    İtibar
    13
    Profil Görüntülemeleri
    4
    Takipçiler
    6
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

asggsa Takip etme Takip Et

asggsa tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhabalar herkese. Ben de bugün itibariyle dosyamı Uruguay'a taşıyabildim. Birkaç gün önce bilgisayar başına oturup schengen istemeyen tüm ülkelere teker teker mail atmıştım, tek olumlu dönen şu güne kadar Uruguay oldu. Önce kendileri hemen olumlu dönüş yaptılar 19 Ağustos için. Daha sonra bu tarihin geçersiz olduğunu ve KCC'den bana yeni tarih verileceğini ilettiler. Bugün de KCC'den bildirim geldi 2 Eylül'e randevu verdiklerine dair. Son aylarda hala taşıma yapmak isteyenlere de şans olur belki.

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      A
      asggsa

asggsa tarafından gönderilen son iletiler

Merhabalar herkese. Ben de bugün itibariyle dosyamı Uruguay'a taşıyabildim. Birkaç gün önce bilgisayar başına oturup schengen istemeyen tüm ülkelere teker teker mail atmıştım, tek olumlu dönen şu güne kadar Uruguay oldu. Önce kendileri hemen olumlu dönüş yaptılar 19 Ağustos için. Daha sonra bu tarihin geçersiz olduğunu ve KCC'den bana yeni tarih verileceğini ilettiler. Bugün de KCC'den bildirim geldi 2 Eylül'e randevu verdiklerine dair. Son aylarda hala taşıma yapmak isteyenlere de şans olur belki.

A
      asggsa

@Emre-Kurtulmuş çok teşekkür ederim. dosya numarım aktif olmasını beklemeliyim o zaman anladığım kadarıyla 😞

A
      asggsa

@Emre-Kurtulmuş mailim oldukça kısa ve netti aslında. numaram aktif olmadan konsolosluklar üzerinden dosya taşıma yapabiliyor muyum peki? yoksa illa kcc ile mi olması gerekiyor acaba?

A
      asggsa

Merhabalar, bir konuda kafam karıştı. Forumu fazla okudukça da bilgiler birbirine giriyor bir noktada maalesef, sorulduysa daha önceden kusura bakmayın. Dosya numaram oldukça yüksek, 22 binlerdeyim. Bu forum üzerinden dosya numaranız aktif değilse KCC üzerinden dosya taşıma yapmalısınız yorumlarını okudum. 13-22 Ocak tarihlerinde önceden alınmış Kosova, Priştine biletlerim vardı ve şansımı denemek için KCC'ye mail attım, dosyamı taşımaları için. Aşağıdaki şekilde bir dönüş geldi:
      ''Thank you for your inquiry. Your forms have been received and are currently processing. Allow several weeks for processing. Interviews are scheduled numerically based on case numbers that have completed processing.'' KCC üzerinden dosya taşımak için biraz daha mı beklememiz gerekiyor? Dosya numaram aktif olmadan ilgili konsolosluklarla görüşüp dosya taşıma işlemi için talepte bulunabiliyor muyum? Dosya numarası benden düşük olan ama yine de aktif olmayan arkadaşlar oturum izinleri vs. sayesinde mi çeşitli konsolosluklardan taşıma için onay alıyorlar yoksa numaramız aktif olmadan iletişime geçmemizde bir sıkıntı yok mu? Yanıt alabilirsem çok mutlu olurum, şimdiden teşekkürler.

A
      asggsa