Babam 2025 green kart talihlileri den. Soruma gelecek olursam babam green kart sahibi olduktan sonra bende bundan faydalanabilir miyim faydalanabilir isem bu ne kadar sürer .ben 23 yaşında bekar bir bireyim . Demem o ki bende babam üzerinden green kart veya vize sahibi olabilir miyim ve bu işlem ne kadar sürer (yıl veya ay)
asıl sormak istediğim süre olarak ne kadar ne kadar sürdüğü bu işlemin .
agit turgut tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: F2A ve F2B Vize Süreçleri (Green Card sahiplerinin eş ve çocukları)Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
agit turgut tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: DV2026 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
bu benim 4 defa başvurmam eğer bu seferde çıkmaz ise artık daha fazla kendimi üzmeyeceğim ve buna umut bağlayıp amerikaya gidip yeni bir yaşam kurma hayalimi temelli olarak rafa kaldıracağım , rüyalarıma kadar girdi malesef ailenin şansız çocuğu olarak tüm ailemi amerikaya göndermede rol oynadım bu çekiliş ile bu son bekleyiş tam bir senelik süreçte neredeyse son saatler içerisindeyiz sonuçların açıklanmasında herkes çok istiyor biliyorum umarım en çok isteyenler kazanır bu piyangoyu. Bu yazıyı da buraya yazmak istedim.
BEN deniz : HAS BEEN NOT SELECTED
-
RE: DV2026 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
arkadaşlar dv26 başvurusunda fotoğraf ile ilgili bir sorum olacaktı başvuru yaparken fotoğrafı arka fonu bir program ile beyaz yapıp kazanan oldumu sorum şu ki oluyormu yani bu direk kuraya katılmama sebebi mi ?
-
RE: F2A ve F2B Vize Süreçleri (Green Card sahiplerinin eş ve çocukları)Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
Babam 2025 green kart talihlileri den. Soruma gelecek olursam babam green kart sahibi olduktan sonra bende bundan faydalanabilir miyim faydalanabilir isem bu ne kadar sürer .ben 23 yaşında bekar bir bireyim . Demem o ki bende babam üzerinden green kart veya vize sahibi olabilir miyim ve bu işlem ne kadar sürer (yıl veya ay)
asıl sormak istediğim süre olarak ne kadar ne kadar sürdüğü bu işlemin . -
RE: Family Sponsored Green Card (Aile sponsorluguyla Green Card almak)Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
Babam 2025 green kart talihlileri den. Soruma gelecek olursam babam green kart sahibi olduktan sonra bende bundan faydalanabilir miyim faydalanabilir isem bu ne kadar sürer .ben 23 yaşında bekar bir bireyim . Demem o ki bende babam üzerinden green kart veya vize sahibi olabilir miyim ve bu işlem ne kadar sürer (yıl veya ay).