@EzgiEce teşekkür ederim. ben de hemen düzenleyip atacağım.
Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
I
irem.ylcn tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
-
RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@EzgiEce merhaba ne tarz bir mail attınız eğer taslağı varsa paylaşabilir misiniz? ben de mail atmak istiyorum ama nasıl yazacağım konusunda bir fikrim yok.
-
@Emre-Kurtulmuş anladım. teşekkür ederim ilginiz için.
-
@Emre-Kurtulmuş cevap için teşekkür ederiz. sizde de durum benzer miydi?
-
merhaba,çekiliş belli olduktan sonra erkek arkadaşımla beraber gidebilmek için evlenme kararı aldık. eylülde evlendik ben evrak işlerimi hallettim. şimdi mülakat tarihi için bekliyoruz. eşimi 260 formuna eklemek için mülakat tarihimin belli olmasını mı beklemeliyim? yoksa şimdi mail atarak bir şeyler yapmalı mıyım? bilgisi olan var mı acaba?