• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. ahmet buğra ulubay
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 8
    • En İyi 1
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

ahmet buğra ulubay

@ahmet buğra ulubay

1
    İtibar
    16
    Profil Görüntülemeleri
    8
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

ahmet buğra ulubay Takip etme Takip Et

ahmet buğra ulubay tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@ATS16 cevap için çok teşekkürler. Yeşil pasaportumun süresi Şubat 2026'da bitiyor. Ekstradan şunu sormak isterim. Mülakattan onay almak için en az 6 ay geçerliliği olan bir pasaport gerekli olduğunu duydum. Eğer bu durum doğruysa en geç 2025 temmuz ağustos gibi mülakat sıramın gelmiş olması gerekli değil mi?

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      ahmet buğra ulubay
      ahmet buğra ulubay

ahmet buğra ulubay tarafından gönderilen son iletiler

Herkese Merhabalar,
      Dosyami Viyana'ya tasidim ve siramin gelmesini bekliyorum. Fakat sira numaram yuksek eger gelirse belkide son aylarda gelicek. Yesil pasaportum ile Viyana'ya gidecegim. Ancak Yesil pasaportumun suresi 2026 Subatta bitiyor. Pasaportun, Amerika vizesi icin en az 6 ay gecerliligi olmasi gerektigini duymustum. Bu acaba dogrumudur? ve eger pasaportumun suresi 6 aydan az kalirsa bu durumda ne yapmam gerekir?

Yardimci olursaniz sevinirim.

ahmet buğra ulubay
      ahmet buğra ulubay

@ATS16 cevap için çok teşekkürler. Yeşil pasaportumun süresi Şubat 2026'da bitiyor. Ekstradan şunu sormak isterim. Mülakattan onay almak için en az 6 ay geçerliliği olan bir pasaport gerekli olduğunu duydum. Eğer bu durum doğruysa en geç 2025 temmuz ağustos gibi mülakat sıramın gelmiş olması gerekli değil mi?

ahmet buğra ulubay
      ahmet buğra ulubay

Merhabalar,
      Dosyamı Viyana'ya taşıdım. KCC'den taşındı diye maili aldım. Bu aşamada Viyana ile şu tarz konularda iletişime geçmeme gerek var mı? (Dosyamın taşınmasında bir sorun var mı? Viyana'da mülakata girebilir miyim?)

ahmet buğra ulubay
      ahmet buğra ulubay

KCC'den mülakat yerimin Ankara'dan Viyana'ya taşındığına dair mail aldım. Şimdi randevu tarihi için Viyana'ya mail atmam gerekir mi yoksa beklemem mi gerek?

ahmet buğra ulubay
      ahmet buğra ulubay

@dogan28 Tamamdır teşekkür ederim. Fakat bundan öncede "mailini aldık tekrar tekrar atmana gerek yok" tarzında bir mail attılar. Ara ara mail atmaya devam etmemi mi öneriyorsun?

ahmet buğra ulubay
      ahmet buğra ulubay

Dosya taşıma talebinde bulundum şöyle bir cevap geldi.

Thank you for your inquiry.

Your forms have been received and are currently processing. Allow several weeks for processing. Interviews are scheduled numerically based on case numbers that have completed processing.

Tam olarak anlamadım KCC form inceliyor muydu? Normal bir süreç mi bendeki? yardımcı olursanız sevinirim.

ahmet buğra ulubay
      ahmet buğra ulubay

Öncelikle merhabalar,
      Benim bir akrabam amerika vatandaşı. Uzun yıllardır Connetticut eyaletinde yaşıyor. Şansıma ben de DV-2025'de çekilişi kazandım. Mülakat sürecimi bekliyorum. Yakınım bana sponsor olabileceğini söyledi bu durumda bankada para göstermem gerekmediğine dair bir yazı okumuştum fakat bu durumu daha önce yaşamış olan kimseyi görmedim. O yüzden emin de olamıyorum. Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi? Şimdiden teşekkürler.

ahmet buğra ulubay
      ahmet buğra ulubay

Öncelikle merhabalar,
      Benim öz dayım amerika vatandaşı. Uzun yıllardır Connetticut eyaletinde yaşıyor. Şansıma ben de DV-2025'de çekilişi kazandım. Mülakat sürecimi bekliyorum. Dayım bana sponsor olabileceğini söyledi bu durumda bankada para göstermem gerekmediğine dair bir yazı okumuştum fakat bu durumu daha önce yaşamış olan kimseyi görmedim. O yüzden emin de olamıyorum. Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi? Şimdiden teşekkürler.

ahmet buğra ulubay
      ahmet buğra ulubay