• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. Melih Savaş
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    M
    • Takip Edilenler 4
    • Takipçiler 1
    • Konu 0
    • İleti 11
    • En İyi 0
    • Tartışmalı 1
    • Gruplar 0

Melih Savaş

@Melih Savaş

-2
    İtibar
    36
    Profil Görüntülemeleri
    11
    Takipçiler
    4
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

Melih Savaş Takip etme Takip Et

Melih Savaş tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba hong konga dosyamı taşımak istiyorum. Hatta mail bile attım ama benden bir adres istediler hong kongta kalacağım bir adres. Fakat daha hiçbir yer ayarlamadım ki mülakat tarihi belli olmadan nasıl ayarlayayım. Random bir airbnb adresi versem sorun çıkar mı acaba?

Gelen mailde şu şekilde:

Thank you for your inquiry.

Once the DS-260 for the Principal Applicant has been submitted, the interview location can only be updated by the Kentucky Consular Center (KCC). Please send your request to [email protected] with the physical address which you will be present at during the time of your interview. Unless the applicants are in the U.S. and adjusting status, all applicants on the case will be scheduled for interview with the Principal Applicant. You should contact the U.S. Embassy or Consulate directly to arrange separate interviews, if needed.

If your interview has already been scheduled, you must contact the U.S. embassy or consulate to request a transfer of your case. The U.S. embassy or consulate will determine if it accepts your case for transfer.

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      M
      Melih Savaş

Melih Savaş tarafından gönderilen son iletiler

• RE: DV (Green Card) Çekilişinin Durdurulma Kararı (Aralık 2025)

@ucangeyik Hocam herhangi bir sorunla karşılaşıp karşılaşmadığınızı yazarsanız bileti erkene çekeceğim bende

Gündem içinde yayımlandı
      M
      Melih Savaş

@gucarslan Daha öncesinde böyle bir şey yaşayan oldu mu? Zaten asıl yaşayacağım adresi ülkeye girerken düzelteceğim.

M
      Melih Savaş

@gucarslan Hocam havalimanında ülkeye girmeden güncelleme yapacağım ama konsoloslukta mülakat için sormuştum soruyu çünkü şu an net bir adres yok.

M
      Melih Savaş

Arkadaşlar kafama takılan birkaç soru var cevaplandırabilirseniz sevinirim.

1- Amerikada tanıdık biri olmadığı ve şu an karar veremediğim için yaşayacağımız adrese airbnb gibi yerlerden bulduğumuz bir adresi versek olur mu?
      2-SGK Hizmet dökümünün sadece ilk sayfasını tercüme ettirmemiz yeterli olur mu?
      3-Hong kong özelinde harcayacağınız parayı nasıl çözdünüz? Yanımda 3-4k dolarla gezmek istemiyorum ama bankamatikten de para çekme veya karttan ödeme işlemlerinde de çok kesinti oluyor mu? Önerileriniz nedir?

M
      Melih Savaş

Ben dosyamı hong konga taşıdım. Benim merak ettiğim soru eğer olurda dosyalarda eksiklik veya başka bir sorun çıkarsa ne yapmamız gerekir? Sonuç olarak burası ankara değil dosyaları postalama imkanımız olmayacaktır.

M
      Melih Savaş

Merhaba hong konga dosyamı taşımak istiyorum. Hatta mail bile attım ama benden bir adres istediler hong kongta kalacağım bir adres. Fakat daha hiçbir yer ayarlamadım ki mülakat tarihi belli olmadan nasıl ayarlayayım. Random bir airbnb adresi versem sorun çıkar mı acaba?

Gelen mailde şu şekilde:

Once the DS-260 for the Principal Applicant has been submitted, the interview location can only be updated by the Kentucky Consular Center (KCC). Please send your request to [email protected] with the physical address which you will be present at during the time of your interview. Unless the applicants are in the U.S. and adjusting status, all applicants on the case will be scheduled for interview with the Principal Applicant. You should contact the U.S. Embassy or Consulate directly to arrange separate interviews, if needed.

If your interview has already been scheduled, you must contact the U.S. embassy or consulate to request a transfer of your case. The U.S. embassy or consulate will determine if it accepts your case for transfer.

M
      Melih Savaş

Dosyamı taşımak istediğimde geri dönüş olarak bu emaili aldım. Benim taşıyacağım bölgede herhangi bir yer ayarlamışlığım yok. Gelişigüzel bir airbnb adresi versem sorun çıkar mı acaba?

M
      Melih Savaş

Merhaba forumu okudum hala da okuyorum ama dosyayı nereye taşımam gerektiğine karar veremedim. Hong kong, viyana, umman gibi ülkelere taşımış çoğu kişi ama schengenim yok, vereceklerini de düşünmüyorum. Dosyam current olmadan önce de kcc ile taşımak istiyorum o yüzden viyanayı elemek zorundayım. Hong kongta çok masraflı olacak ama umman için de kesin mülakat tarihi alabileceğimden emin değilim. İşim içinden çıkamıyorum lütfen bilgili biri yardımcı olsun.

M
      Melih Savaş

Merhaba ds260 formunu göndermiştim bunu (açtırmadan) tekrar kontrol edebilme imkanımız var mı? Bir yerde 1 ocaktan sonra görüntülenebileceği yazıyordu ama bir sorayım dedim.

M
      Melih Savaş

Hocam bir sorum olacak cn current olmadığı için kccye yazacağım fakat oturum çalışma izni veya herhangi bir vize olmadan bunu yapabilir miyim?

M
      Melih Savaş