• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. erimcanlafci
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 7
    • En İyi 0
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

erimcanlafci

@erimcanlafci

0
    İtibar
    13
    Profil Görüntülemeleri
    7
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

erimcanlafci Takip etme Takip Et

erimcanlafci tarafından gönderilen son iletiler

• RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Flight101 Selamlar esimizinde ad soyadini yazmamiza gerek var mi yoksa kazanan kisinin bilgilerini yazmak yeterli midir?

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      erimcanlafci
      erimcanlafci

evet tablodaki ecan ismi bana ait yanitiniz icin ayrica tesekkurler , tablodaki ismide duzenleyecegim.@Flight101

erimcanlafci
      erimcanlafci

Herkese tekrardan merhabalar! Bir suredir is guc ve tasinma yogunlugundan forumu cok takip edemedim, som birkaç gundur okumaya ve arastirmaya calisiyorum tekrardan. Cogu kisi simdiden dosyasini baska ulkelere tasimaya baslamis sira numaralari current olmadan, ornegin; Hong Kong , Bankok, Saray bosna gibi sehirlere sorum su olacak numaram benimde yuksek oldugu icin simdiden bizden vize istemeyen ( ben ve esim , esim rus vatandasi, asil talihli benim) ulkere basvurmak daha mi mantikli kontejyanlar dolmadan. Yoksa sira numaramizin current olmasini beklemek mi daha mantikli? eminim bu sorunlarin cevaplari forumda var ama iki uc gundur yazi okumaktan icinde kayboldum diyebilirim bu yuzden lutfen kusura bakmayin. Ve bir diger sorum dosyasini tasiyan arkadaslar dosyalarini tasirken bu ulkere gidip bulunup ordan mi mail attilar ve geri geldiler yoksa burdan yazip kabul mu aldilar? Cevaplariniz icin simdiden cok tesekkurler ve herkese bos sanslar.

erimcanlafci
      erimcanlafci

@gucarslan evet var çok teşekkürler.

erimcanlafci
      erimcanlafci

Merhabalar! Asıl talihli benim ve ben ve eşimin ds 260 formlarını aynı anda yolladık. En sonda gelen pdf lerin hepsini kaydettik. Ama bana confirmation emaili geldi fakat eşime bir email gelmedi bu normal midir? asıl kazanan ben olduğum için.

erimcanlafci
      erimcanlafci

@crazycells Vize tarihimiz henüz netleşmedi. Green card kazanmışsınız neden Türkiye'ye geri dönmek istiyorsunuz bu hakkınızı kullanmayacak mısınız? gibi bir soru gelebilir mi acaba?

erimcanlafci
      erimcanlafci

Merhabalar iyi günler! bir konuda yardıma ihtiyacım var eğer bir bilginiz var ise yardımcı olursanız çok sevinirim. Ben dv 2025 green card talihlisiyim ama green card açıklanmadan önce j-1 1 yıllık amerika staj programı için ikinci defa daha önce gittiğim şirketle tekrardan başvurdum. İşimizi aldık job offerin gelmesini bekliyorduk haziran gibi vize görüşmesine girebilirsiniz hazır olun dediler. Ama hali hazırda green card çıktığı için vakit kaybetmeden ds-260 formunu doldurdum. Bunu doldurmuş olmam j-1 vize görüşmesinde red yeme olasılığını arttırır mı? Vaktiniz için çok teşekkürler.

erimcanlafci
      erimcanlafci