• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. gkhnvrlk1
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 1
    • Takipçiler 1
    • Konu 0
    • İleti 2
    • En İyi 0
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

gkhnvrlk1

@gkhnvrlk1

0
    İtibar
    59
    Profil Görüntülemeleri
    2
    Takipçiler
    1
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

gkhnvrlk1 Takip etme Takip Et

gkhnvrlk1 tarafından gönderilen son iletiler

• RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

DS260 formunda iş deneyimleri bölümünde öğrencilik zamanlarında yaz aylarında yapmış olduğum geçici işleri yazmadım ama bununla ilgili formu açtırıp düzeltme yapmam gerekir mi ?

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      gkhnvrlk1
      gkhnvrlk1
    • RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba,
      KCC ile dosyamı viyana'ya taşımak için temmuzda mail atmıştım ve sonuç olarak bana bu şekilde onay maili gelmişti ;
      Thank you for your inquiry.

Based on the information you have provided, your interview location has been changed from Ankara to Vienna. The new interview location will not appear on your DS-260, but will be used by KCC for scheduling purposes. When we have scheduled your interview, you will be required to log into the Entrant Status Check (ESC) to view your appointment notification. At that time, please verify that your appointment is scheduled for the correct post. If for any reason it is not, you may contact KCC again at [email protected].

fakat teyit amaçlı mülakat yerimi öğrenmek için tekrar KCC'ye mail attığımda bana bu şekilde dönüş yapıldı ve gelen cevapta mülakatın ikamet yerinde yapılacağı yazıyor. Benim dosyamı viyanaya taşımadılar mı ? tam olarak anlamadım açıkçası

Thank you for your inquiry.

The place of application, i.e., location of interview, for noncitizens seeking an immigrant visa will normally be in the consular district with jurisdiction over their place of residence, with limited exceptions.

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      gkhnvrlk1
      gkhnvrlk1