• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. selcuk8138
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    S
    • Takip Edilenler 1
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 17
    • En İyi 16
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

selcuk8138

@selcuk8138

53
    İtibar
    46
    Profil Görüntülemeleri
    17
    Takipçiler
    1
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:
    Konum Ankara Yaş: 43

selcuk8138 Takip etme Takip Et

selcuk8138 tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: [Arşiv] DV2020 Mulakat Deneyimleri

Merhaba arkadaşlar;
      Vizemiz onaylandı.Süreç şu şekilde gelişti;

• Unganlara Aralık 27 randevumuzu aldık.3 kişilik bir aileyiz.Kızımız 2015 doğumlu 4 yaşında 3 aşı yapıldı.Karma,su çiçeği ve grip.Eşim ve bana 4 aşı yapıldı.Bu aşılar için 4.700tl kredi kartından ödeme yaptım.Düzen lab. ise eşim ve ben idrar,kan,röntgen için 1.393tl kredi kartı ile ödeme yaptım.
        Bugün saat 08:00 vize görüşmesi için 07:30 da kapıda hazır olduk ve hemen içeri girdik.Standart evrak tesliminden sonra ödememizi yaptık ve ardından görüşmeye girdik.
        Güler yüzlü sarışın bayan ile direk Türkçe mülakata girdik ve Vizemiz onaylandı.
        Kendimizden bahsedeyim;
        -Teknik lise elektrik elektronik bölümü mezunuyum
      • Bankada 47k$ mali kaynak beyan ettim.Parayı Eylül ayında yatırmıştım
      • Naples Florida ya gideceğimizi bildirdim
      • Adaptasyon sürecinde arkadaşımızın Restronında çalışacağımızı,sonrasında şirketimizin faaliyet gösterdiği elektronik güvenlik ve geçiş kontrol sistemlerini orada da kuracağımı söyledim.
        Bu platformda ve Telegram da emeği geçen herkese teşekkür ederim.Vize alan herkesi de tebrik ederim.Vize alacak olan arkadaşlara ise şans 🍀 diliyorum.Gerçi şansa gerek yok,Herkes o vizeyi alacağına inanıyorum 🙂
      Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      S
      selcuk8138

Merhaba arkadaşlar.An itibari ile aldığım elektronik postayla randevu tarihimiz belli olmuştur 🙂 Yeniden ve mutlu biteceğini temenni ettiğimiz son bekleyişe geciyoruz 🙂

S
      selcuk8138

@Muhtaradana ilk önce sizi tebrik etmek isterim.103.sayfada Ocak için 10bin üstü numara açıklanacak dediniz aynen öyle oldu 🙂
      Bizimde numaramız açıldı ve tekrar bekleyişe geçiyoruz.Bu defa mülakat tarihi için 🙂
      Heyecanlı bekleyiş içerisinde olan tüm arkadaşlara bol şans 🍀 diliyorum.Umarım olumlu sonuçlar içinde bir 2020 olur.

S
      selcuk8138

@dilara1424 @ilhanucarus hayırlı olsun.Umarım hepimiz için olumlu bir şekilde sonuçlanır.

S
      selcuk8138

150 kişi ile Aralık ayı vize görüşmesini kaçırdık 😄 tüm vize görüşmesine gidecek olan arkadaşlara bol şanslar dilerim.Umarım sorunsuz bir şekilde,yüzünüzde gülümseme ile çıkarsınız.

S
      selcuk8138

@Ayvaz-Azizov teşekkür ederim darısı başına ve tüm bekleyenlere 🙂

S
      selcuk8138

@hamzamurat yüksek meblağ dediğiniz ne kadar acaba? Çoğumuz yada en azından biz bunu merak ediyoruz.Talihli kişi olarak ben Eylül ayında 8 yıllık banka hesabımın döviz hesabına 40k$ yatırdım ve ufak ufak yatırmaya devam ediyorum.Bu arada Türk Lirası hesabıma para giriş ve çıkışları oluyor.Siz talihli kişi hesabında ne kadar para ile görüşmeye gittiniz.Rica etsem öğrenebilirmiyiz?

S
      selcuk8138

Kazanan tüm arkadaşları tebrik ederim.
      Bir sorum olacak.2007 den bu yana abim ile ortak olduğumuz şirketimizi,şirket araçlarımızı,banka hesaplarını ; (banka hesabımda bulunan 40k$ dışında) ek mali gelir olarak göstersem kabul görür veya bir faydası olurmu?

S
      selcuk8138

@Muhtaradana hızlı ve açıklayıcı bu geri bildirim için gerçekten çok teşekkür ederim.Bahsettiğiniz gibi evrak mail aldım,bir gün sonra yolladım , işleniyor cevabından 2 gün sonra “Records indicate” bilgilendirmesi geldi.
      Umarım bende dahil tüm katılımcıların bütün işleyişi yolunda gider ve hak kazanabiliriz.
      Tekrar teşekkür ederim.

S
      selcuk8138

@Sefa çok güzel yazmışsınız tebrik ederim sizi.Artık bu anlatımdan sonra umarım konu kapanır ve ana konumumuza geri döneriz.

S
      selcuk8138

selcuk8138 tarafından gönderilen son iletiler

Merhaba arkadaşlar;
      Vizemiz onaylandı.Süreç şu şekilde gelişti;

• Unganlara Aralık 27 randevumuzu aldık.3 kişilik bir aileyiz.Kızımız 2015 doğumlu 4 yaşında 3 aşı yapıldı.Karma,su çiçeği ve grip.Eşim ve bana 4 aşı yapıldı.Bu aşılar için 4.700tl kredi kartından ödeme yaptım.Düzen lab. ise eşim ve ben idrar,kan,röntgen için 1.393tl kredi kartı ile ödeme yaptım.
        Bugün saat 08:00 vize görüşmesi için 07:30 da kapıda hazır olduk ve hemen içeri girdik.Standart evrak tesliminden sonra ödememizi yaptık ve ardından görüşmeye girdik.
        Güler yüzlü sarışın bayan ile direk Türkçe mülakata girdik ve Vizemiz onaylandı.
        Kendimizden bahsedeyim;
        -Teknik lise elektrik elektronik bölümü mezunuyum
      • Bankada 47k$ mali kaynak beyan ettim.Parayı Eylül ayında yatırmıştım
      • Naples Florida ya gideceğimizi bildirdim
      • Adaptasyon sürecinde arkadaşımızın Restronında çalışacağımızı,sonrasında şirketimizin faaliyet gösterdiği elektronik güvenlik ve geçiş kontrol sistemlerini orada da kuracağımı söyledim.
        Bu platformda ve Telegram da emeği geçen herkese teşekkür ederim.Vize alan herkesi de tebrik ederim.Vize alacak olan arkadaşlara ise şans 🍀 diliyorum.Gerçi şansa gerek yok,Herkes o vizeyi alacağına inanıyorum 🙂
      S
      selcuk8138

@fetihy bu paylaşımı örnek olarak aldım ama sayfa Türkçe’ye döndü ve Türkçe karakter olarak mı dolduracağım? Çünkü kutucuklar hayliyle kapatılmış.Bi yanlışlık olsun istemedim

S
      selcuk8138

Ais kaydını yaparken bilgilerimizi Türkçe mi yoksa İngilizce karekter ile dolduruyoruz?

S
      selcuk8138

@Ayvaz-Azizov teşekkür ederim darısı başına ve tüm bekleyenlere 🙂

S
      selcuk8138

@Can-Alibali [email protected] adresinden

S
      selcuk8138

@Muhtaradana asıl şahsım adına ben teşekkür ederim.Paylaşımlarınız ve yönlendirmeleriniz için.ve tüm bu süreçte doğru bilgisini paylaşan herkese.

S
      selcuk8138

@dilara1424 @ilhanucarus hayırlı olsun.Umarım hepimiz için olumlu bir şekilde sonuçlanır.

S
      selcuk8138

@Nothing-Man teşekkür ederim

S
      selcuk8138

Merhaba arkadaşlar.An itibari ile aldığım elektronik postayla randevu tarihimiz belli olmuştur 🙂 Yeniden ve mutlu biteceğini temenni ettiğimiz son bekleyişe geciyoruz 🙂

S
      selcuk8138

@Muhtaradana ilk önce sizi tebrik etmek isterim.103.sayfada Ocak için 10bin üstü numara açıklanacak dediniz aynen öyle oldu 🙂
      Bizimde numaramız açıldı ve tekrar bekleyişe geçiyoruz.Bu defa mülakat tarihi için 🙂
      Heyecanlı bekleyiş içerisinde olan tüm arkadaşlara bol şans 🍀 diliyorum.Umarım olumlu sonuçlar içinde bir 2020 olur.

S
      selcuk8138