• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. Çağla Ezgi Filiz
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 2
    • En İyi 0
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

Çağla Ezgi Filiz

@Çağla Ezgi Filiz

0
    İtibar
    6
    Profil Görüntülemeleri
    2
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

Çağla Ezgi Filiz Takip etme Takip Et

Çağla Ezgi Filiz tarafından gönderilen son iletiler

• RE: DV2026 Sohbet Odası

Merhaba, forumda yeniyim. Bu süreci tamamlamış veya bilgisi olanlara bir arkadaşımın sorusunu onun ağzından iletiyorum:
      Şimdi ben yıllardır Türkiye'den başvuruyorum, henüz kazanamadım. Ancak bu yıl yurtdışından başvuru yapma şansım olacak. Moldova vatandaşıyım ve başvuru zamanı geldiğinde Moldova'da olma ihtimalim var (TR vatandaşlığım yok, öğrenci oturumu ile kalıyorum). Orada ne kadar kalacağım belli değil eğer beklediğim iş olmazsa 1-2 hafta kalıp dönmüş olacağım ama yine de başvururken adres olarak orayı yazmayı düşünüyorum iş olursa ve kalmam gerekirse diye. Bu durumda eğer başvurduktan sonra yeniden Türkiye'ye dönmem gerekirse ve çekilişi kazanırsam orada kaldığım 1-2 hafta sıkıntı yaratır mı bana? DS-260 formunda geçmiş adresleri yazarken orayı yazabilirim yine başvuru yaptığım ve orada olduğum tarihleri kapsayacak şekilde. Ancak bunun bir şartı var mıdır? Vatandaşı olduğum ülkeden başvuru yapmış olacağım sonuçta. Bir de pasaport giriş-çıkış tarihlerine bakılıyor mu aşamalar süresince? Orada kısa bir süre kalmamın sıkıntı yaratmasını istemiyorum. Yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkür ederim. Kazananları gönülden tebrik ediyorum, darısı başıma.

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      Çağla Ezgi Filiz
      Çağla Ezgi Filiz
    • RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba, forumda yeniyim. Bu süreci tamamlamış veya bilgisi olanlara bir arkadaşımın sorusunu onun ağzından iletiyorum:
      Şimdi ben yıllardır Türkiye'den başvuruyorum, henüz kazanamadım. Ancak bu yıl yurtdışından başvuru yapma şansım olacak. Moldova vatandaşıyım ve başvuru zamanı geldiğinde Moldova'da olma ihtimalim var (TR vatandaşlığım yok, öğrenci oturumu ile kalıyorum). Orada ne kadar kalacağım belli değil eğer beklediğim iş olmazsa 1-2 hafta kalıp dönmüş olacağım ama yine de başvururken adres olarak orayı yazmayı düşünüyorum iş olursa ve kalmam gerekirse diye. Bu durumda eğer başvurduktan sonra yeniden Türkiye'ye dönmem gerekirse ve çekilişi kazanırsam orada kaldığım 1-2 hafta sıkıntı yaratır mı bana? DS-260 formunda geçmiş adresleri yazarken orayı yazabilirim yine başvuru yaptığım ve orada olduğum tarihleri kapsayacak şekilde. Ancak bunun bir şartı var mıdır? Vatandaşı olduğum ülkeden başvuru yapmış olacağım sonuçta. Bir de pasaport giriş-çıkış tarihlerine bakılıyor mu aşamalar süresince? Orada kısa bir süre kalmamın sıkıntı yaratmasını istemiyorum. Yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkür ederim. Kazananları gönülden tebrik ediyorum, darısı başıma.

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      Çağla Ezgi Filiz
      Çağla Ezgi Filiz