• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. berkeesezerr
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    B
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 9
    • En İyi 2
    • Tartışmalı 1
    • Gruplar 0

berkeesezerr

@berkeesezerr

0
    İtibar
    15
    Profil Görüntülemeleri
    9
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:
    Konum İstanbul Yaş: 21

berkeesezerr Takip etme Takip Et

berkeesezerr tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@crazycells tamamdır çok teşekkür ederim sağolun.

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      B
      berkeesezerr

@gucarslan çok teşekkür ederim cevabınız için fazla soru sorduysam kusura bakmayın heyecan var üstümde baya bu konu ile alakalı ilk başvuruşumda çıktı hazırlıksız yakalandım bir şeyleri araştırıyorum ama sürekli yeni bir şeyler çıkıyor ne yapacağımı bilemiyorum, sağolun tekrardan

B
      berkeesezerr

berkeesezerr tarafından gönderilen son iletiler

@gucarslan çok teşekkür ederim cevabınız için fazla soru sorduysam kusura bakmayın heyecan var üstümde baya bu konu ile alakalı ilk başvuruşumda çıktı hazırlıksız yakalandım bir şeyleri araştırıyorum ama sürekli yeni bir şeyler çıkıyor ne yapacağımı bilemiyorum, sağolun tekrardan

B
      berkeesezerr

@olowen Yanıtınız için minnettarım. DS-260 formunu yeniden göndermenin olası sonuçları hakkında bilgi almak istiyorum. Anladığım kadarıyla, başvuru tarihi çok önemli bir unsur, ancak case numarası birincil faktör diye biliyordum yani ben ne kadar geç dahi doldursam case numberı benden yüksek ama önce dolduran biri yinede benim arkama düşmez mi? Lütfen bunu açıklığa kavuşturabilir misiniz? Bir görüşme planlanana kadar dosyanın açılmamasını tavsiye ettiniz. Bunu görüşme onay e-postasına atıfta bulunuyorsunuz olarak kabul ediyorum. Eğer doğru anladıysam, dosyamız planlanan mülakattan bir gün öncesine kadar konsolosluğa iletilmiyor.

B
      berkeesezerr

İyi günler. İki sorum var. Birincisi, DS-260 formunda belirttiğim eğitim kısmında değişiklikler yapmam gerekiyor. Bu konuda KCC ile yazışmalarımı nasıl yönlendirmem gerekir? İkinci olarak, daha önce konsoloslukların mülakatlarda ne kadar ilerlediğini gözlemleyebileceğim bir web sitesine eriştim, ancak orada görüntülenen bilgilerin doğruluğundan emin değilim. Beni daha güvenilir bir bilgi kaynağına yönlendirebilir misiniz?

B
      berkeesezerr

@ugursway Teşekkürler yanıtınız için ancak KCC dosya taşımak için oturum iznini şart koşuyormuş. Dolayısıyla benim dosyamı taşımam için en erken yol alabileceğim tarih 2025 Nisan gibi duruyor çünkü 2024 için Nisan ayında 18K sıralamaya cut off vermişler bu bilgilerimin bi yanlışlığı var mıdır

B
      berkeesezerr

Öncelikle herkese selam DV2025 kazananlarındanım sıra numaran 17K larda anladığım ve araştırdığım kadarıyla 5k ve altında değilsen ankaraya veda et gibi bi durum var ortada dolayısıyla cut off a girer girmez dosyamı taşımayı planlıyorum ancak kafama takılan bir soru var, başka bir konsoloslukla görüşüp istedikleri şeyleri yerine getirdikten sonra dosyamı taşıyabileceklerini söyleseler dahi mülakat alamama şansım var mıdır? Yoksa dosyamı taşımayı kabul ettikleri zaman %100 mülakat verecekleri anlamına mı gelir?

B
      berkeesezerr

@crazycells tamamdır çok teşekkür ederim sağolun.

B
      berkeesezerr

@crazycells merhaba ds260 formunu şimdi tamamlayıp yolladım ancak önceki işyerimdeki pozisyonumu söylerken saleperson yerine salperson yazmışım bunun için mail atıp dosyayı tekrardan açtırmaya gerek var mı var ise hangi mail adresine mail atmam lazım

B
      berkeesezerr