@tufank cevabınız için teşekkür ederim. sponsorum olarak babamı gösterdim ve görüşmeye annemle gireceğim. forma hiç üniversite bilgisi girmemem de mümkün değil. bitiş tarihini dün olarak girip transkript ve öğrenci belgesiyle desteklersem sizce açıklayıcı olur mu görevli için?
Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
B
bgmtpr tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DS-160 formuyla ilgili sorular (ziyaretçi vizeleri)Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
bgmtpr tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: DS-160 formuyla ilgili sorular (ziyaretçi vizeleri)Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
@tufank cevabınız için teşekkür ederim. sponsorum olarak babamı gösterdim ve görüşmeye annemle gireceğim. forma hiç üniversite bilgisi girmemem de mümkün değil. bitiş tarihini dün olarak girip transkript ve öğrenci belgesiyle desteklersem sizce açıklayıcı olur mu görevli için?
-
Merhaba. 9 Mayıstaki randevum için DS-160 formumu tekrardan dolduruyorum. Üniversite 3. sınıf öğrencisiyim ve aynı zamanda 1.5 yıldır çalışıyorum. Formda iş bilgilerimi girebiliyorum fakat şimdiki zaman için üniversite bilgilerimi ekleyemiyorum. Bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olabilirse çok sevinirim.