• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. Furkan Batuhan Çetin
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 1
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 4
    • En İyi 0
    • Tartışmalı 1
    • Gruplar 0

Furkan Batuhan Çetin

@Furkan Batuhan Çetin

-1
    İtibar
    19
    Profil Görüntülemeleri
    4
    Takipçiler
    1
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:
    Konum ANKARA Yaş: 29

Furkan Batuhan Çetin Takip etme Takip Et

Furkan Batuhan Çetin tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: DV2025 Mülakat Deneyimleri

Cevap: DV2025 Mülakat Deneyimleri
      arkadaşlar herkese merhaba ben 6800. sıradayım. sizlere iki sorum olacak. sizce bu sıralarda türkiyeden mülakat tarihi alabilir miyim-yoksa dosya taşımamı mı önerirsiniz? ikinci sorum ise bu yavaşlıkta gitse bile sanki ağustos veya eylül ayında mülakat maili alabilirim gibi geliyor, bu mail geldiğinde bana 1 ekime gününe kadar mı mülakat günü vericekler yoksa gene herkese yapıldığı gibi 2 ay sonrasına mı gün vericekler. 1 ekim tarihini geçen bir mülakat günü verildiğinde gene hakkımı kaybetmiş olacağm diye düşünüyorum. o yüzden tecrübeli arkadaşlardan ricam ağustos-eylül ayında mail alınca sizleri sıkıştırıyolar mı o süreç nasıl oluyor bunları cevaplayabilirseniz çok sevinirim.

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      Furkan Batuhan Çetin
      Furkan Batuhan Çetin

Furkan Batuhan Çetin tarafından gönderilen son iletiler

• RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

merhabalar ben 20 ağustos tarihinde vize görüşmesine katılacağım. 1 hafta kala ptt kaydı yapılması gerektiğinden bahsediliyordu. bugün ais ptt kaydı yaptırmayla alakalı rehberi incelediğimde sayfaların rehberdeki gibi olmadığını gördüm. ais.usavisa sitesine girdiğimde ''Visa information and appointment scheduling is no longer provided for this country by this service'' ülkemizdeki bu sistem değiştiyse yerine ne geldi ne yapmam gerekiyor beni bilgilendirirseniz çok sevinirim

Furkan Batuhan Çetin
      Furkan Batuhan Çetin

@Flight101 merhabalar ben 2025 talihlisiyim kendi yeşilkartforum imzamı oluşturmak dışında yukarıda dediğiniz şeyleri yaptım (2025 için) ve aktif olarak da okumaya gayret ediyorum. şu an 4900 lerde olan sıralamanın 6800 e gelip gelemeyeceği ya da mail gelse bile beni 1 ekim gününe kadar sıkıştırıp sıkıştırmama durumu hakkında bir şey okuyamadım o yüzden yardımlarınızı bekliyorum.

Furkan Batuhan Çetin
      Furkan Batuhan Çetin

Cevap: DV2025 Mülakat Deneyimleri
      arkadaşlar herkese merhaba ben 6800. sıradayım. sizlere iki sorum olacak. sizce bu sıralarda türkiyeden mülakat tarihi alabilir miyim-yoksa dosya taşımamı mı önerirsiniz? ikinci sorum ise bu yavaşlıkta gitse bile sanki ağustos veya eylül ayında mülakat maili alabilirim gibi geliyor, bu mail geldiğinde bana 1 ekime gününe kadar mı mülakat günü vericekler yoksa gene herkese yapıldığı gibi 2 ay sonrasına mı gün vericekler. 1 ekim tarihini geçen bir mülakat günü verildiğinde gene hakkımı kaybetmiş olacağm diye düşünüyorum. o yüzden tecrübeli arkadaşlardan ricam ağustos-eylül ayında mail alınca sizleri sıkıştırıyolar mı o süreç nasıl oluyor bunları cevaplayabilirseniz çok sevinirim.

Furkan Batuhan Çetin
      Furkan Batuhan Çetin
    • RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

arkadaşlar herkese merhaba ben 6800. sıradayım. sizlere iki sorum olacak. sizce bu sıralarda türkiyeden mülakat tarihi alabilir miyim-yoksa dosya taşımamı mı önerirsiniz? ikinci sorum ise bu yavaşlıkta gitse bile sanki ağustos veya eylül ayında mülakat maili alabilirim gibi geliyor, bu mail geldiğinde bana 1 ekime gününe kadar mı mülakat günü vericekler yoksa gene herkese yapıldığı gibi 2 ay sonrasına mı gün vericekler. 1 ekim tarihini geçen bir mülakat günü verildiğinde gene hakkımı kaybetmiş olacağm diye düşünüyorum. o yüzden tecrübeli arkadaşlardan ricam ağustos-eylül ayında mail alınca sizleri sıkıştırıyolar mı o süreç nasıl oluyor bunları cevaplayabilirseniz çok sevinirim.

Furkan Batuhan Çetin
      Furkan Batuhan Çetin