@lumos çok teşekkür ederim ilk sorumdan itibaren bana sabırla yardımcı olup cevap verdiniz gerçekten minnettarım size
Köpeğim benimle birlikte kabinde yolculuk yapacak yine de yanıma bol miktarda ped alacağım,gittiğimizde de yolculukla ilgili deneyimlerimi paylaşırım mutlaka.
zoesworld tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Amerika'ya Evcil Hayvan GötürmekYolculuk içinde yayımlandı
zoesworld tarafından gönderilen son iletiler
-
@ihavedreamed merhaba köpeklerinizin biletlerini veteriner formu doldurduktan sonra mı aldınız? Uçuştan 30 gün önce doldurulması gerektiği için ben sadece kendi biletimi alabildim . Thy belgeler tam olmadan köpeğim için bilet satışı yapamıyor, benim uçuşuma 87 gün var, belgeler 1 ay kala tamamlanacağı için beklemek zorundayım, siz nasıl bir yol izlediniz acaba?
-
@lumos çok teşekkür ederim ilk sorumdan itibaren bana sabırla yardımcı olup cevap verdiniz gerçekten minnettarım size
Köpeğim benimle birlikte kabinde yolculuk yapacak yine de yanıma bol miktarda ped alacağım,gittiğimizde de yolculukla ilgili deneyimlerimi paylaşırım mutlaka. -
@lumos selamlar bizim uçuşumuz 3 gün sonra,size birşey danışmak istiyorum, İzmir-İstanbul,İstanbul-Atlanta olarak yolculuk yapacağız ama köpeğimin mamasını ve suyunu en son ne zaman vermeliyim emin değilim.İstanbulda 3,5 saat bekleyeceğiz sonrasında 12 saat Atlanta sürecek.Sizce ne yapmalıyım?
-
@jisun mesajınızı geç gördüm,kediler için bir bilgim yoktu,köpeğim için de buradaki arkadaşların yönlendirmeleriyle hareket ettim çünkü maalesef ne Tarım Ormandakiler,ne Thy müşteri hizmetleri net bilgi veremiyorlar her kafadan ayrı bir ses çıkıyor.Son mesajınızda sorunsuz bir şekilde giriş yaptığınızı paylaşmışsınız,sizin adınıza çok sevindim.
-
@lumos çok özür dilerim,yani bu tarih aralığında giriş yapabilir, sonrasında aşıları kontrolleri tam olması şartıyla birkaç ay kalabilir.Doğru mu anladım acaba?

-
@md1987 çok teşekkür ederim paylaşırsanız sevinirim tabii

-
@lumos çok teşekkür ederim, yalnız aklıma birşey takıldı, belgede permit valid tarihi : 06/12/2024 ve 07/22/2024 arası diyor. Bu süre uzatılamaz diyor. Bu tarih aralığı bizim giriş yapmak için kullanabileceğimiz süre mi yoksa köpeğim sadece bu tarihler arasında mı Amerika’da kalabilir bu kısmı anlamadım, yardımcı olursanız sevinirim

-
@lumos az önce cdc onay mailimiz geldi,yardımlarınızla bu süreci atlattık çok çok teşekkür ederim
şimdi Thy den bilet almak kalıyor geriye.Thy Kızıltoprak ofisini önermiş bazı arkadaşlar,İzmir de hangi ofis daha iyi yardımcı olur bilemediğimden,İstanbuldan alayım diyorum biletimi. Sizin bu konuda fikrinizi almak istiyorum -
@lumos dün ikinci defa tekrar düzenleyip gönderdim başvuruyu.Gelişmeleri de sizinle paylaşırım çünkü tecrübelerimiz birbirimizin işlemlerini daha da kolaylaştırıyor.