Çekiliş sonucunu bekleyen tüm forum üyelerine bol şanslar dilerim!
slckgrlyk
@slckgrlyk
Karakterim ve tavrımı birbirine karıştırmayınız. Karakterim "kim olduğumla" ilgilidir, tavrım "sizin kim olduğunuzla.
slckgrlyk tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2025 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
-
RE: DV2026 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
2026 GC başvuran bütün adaylara hayırlı olmasını temenni ediyorum.
-
RE: Amerika'da Uber Eats, DoorDash ve Pizza Delivery YapmakUlaşım içinde yayımlandı
Merhaba arkadaşlar chicago’da yeni Dasher açmak istediğimizde şöyle bir uyarı aldık ne yapmak lazım bilen yardımcı olabilir mi rica etsem.
Chicago şu anda yeni Dasher'lara kapalı
Bu bölgede zaten yeterince aktif Dasher var. Yeni Dasher'lara ihtiyaç duyulduğunda bildirim almak için aşağıdaki düğmeye dokunun. Uyarısı aldık. -
RE: Ücretsiz DV2026 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?Greencard Loto Başvurusu Soruları içinde yayımlandı
Herkese başarılar dilerim. Herşey gönlünüzce olsun, umarım bu sene şans bizden yana olur.
-
RE: Evi satıp bütün birikimle yatırımcı vizesi kovalama fikri?Göçmenlik Sohbetleri içinde yayımlandı
Merhabalar bende kamuda memur iken geçen sene emekli oldum gecen sene gc çıkmadı bu sene yeniden başvurucaz inşallah ancak bu arada e2 düşündüm bende evi satıp e2 statüsünde gitme planları yaptım ama haliyle maliyetler yüksek karamsar kaldım konuyu açan arkadaşın yorumlarına bakıyorumda herkes e3 önermiş sanki şirketlerde öyle diyor gelin alim sizi diyor e3 kolay değilki e3 olarak alan varsa gidelim yardımcı olunda

-
Bu sefer tamam inşallah umudumuz var DV2026 İnşallah

slckgrlyk tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Aklıma takılan bir durum var "forumun excel tablosuna ilgili bilgileri girmek" bu tabloya girmekteki amaç nedir öğrenebilirmiyim.
-
RE: Ücretsiz DV2026 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?Greencard Loto Başvurusu Soruları içinde yayımlandı
Herkese başarılar dilerim. Herşey gönlünüzce olsun, umarım bu sene şans bizden yana olur.
-
2026 GC başvuran bütün adaylara hayırlı olmasını temenni ediyorum.
-
RE: Amerika'da Uber Eats, DoorDash ve Pizza Delivery YapmakUlaşım içinde yayımlandı
Merhaba arkadaşlar chicago’da yeni Dasher açmak istediğimizde şöyle bir uyarı aldık ne yapmak lazım bilen yardımcı olabilir mi rica etsem.
Chicago şu anda yeni Dasher'lara kapalı
Bu bölgede zaten yeterince aktif Dasher var. Yeni Dasher'lara ihtiyaç duyulduğunda bildirim almak için aşağıdaki düğmeye dokunun. Uyarısı aldık. -
RE: Amerika çalışma vizesi sponsor bulma hakkındaÇalışma Vizeleri (H içinde yayımlandı
Şöyle bir sponsora bi biz denk gelemeyiz

-
RE: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
Red alırız korkusuyla başvuramamak

-
Bu sefer tamam inşallah umudumuz var DV2026 İnşallah

-
RE: Evi satıp bütün birikimle yatırımcı vizesi kovalama fikri?Göçmenlik Sohbetleri içinde yayımlandı
Merhabalar bende kamuda memur iken geçen sene emekli oldum gecen sene gc çıkmadı bu sene yeniden başvurucaz inşallah ancak bu arada e2 düşündüm bende evi satıp e2 statüsünde gitme planları yaptım ama haliyle maliyetler yüksek karamsar kaldım konuyu açan arkadaşın yorumlarına bakıyorumda herkes e3 önermiş sanki şirketlerde öyle diyor gelin alim sizi diyor e3 kolay değilki e3 olarak alan varsa gidelim yardımcı olunda

-
RE: Kaç Yıldır Green Carda Başvuruyorsunuz Ve Çıkmıyor ?Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
İlk başvurum olumsuz sonuçlandı hayal kırıklığımı desem ne desem bilemedim, ama kaç senedir başvuranları görünce ilk başvuruda çıkmaması normal diye kendimi avutuyorum
insanları kaçak yollara yönlendiriyorlar bu şekilde de ne diyim hakkımızda hayırlısı -
RE: DV2025 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
Çekiliş sonucunu bekleyen tüm forum üyelerine bol şanslar dilerim!