• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. ceren baş
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 1
    • İleti 6
    • En İyi 4
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

ceren baş

@ceren baş

7
    İtibar
    17
    Profil Görüntülemeleri
    6
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

ceren baş Takip etme Takip Et

ceren baş tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: İlkokul veya ortaokul'a kayıt yaptıracaklara tavsiyeler

Merhabalar,

Biz gectigimiz hafta Los Angales’a tasindik. Evi kiraladik bugun de okula kayit ettirmeye gittik. Oglum 30 Ekim 2017 dogumlu. Turkiye’de 1. Siniftaydi. Bugun okula gittigimizde yaşına göre Kindergarden’a kayit edeceklerini soylediler.

Memurun bize karsi tavri hic hos degildi. Biz yabanci dil bilmiyoruz ve bir arkadasimiz bize destek olmak icin memurla konustu. Memur ingilizce bilmiyosunuz ben de turkce bilmiyorum niye geldiniz diye bir tavir sergiledi. Resmen şok oldum cunku her mecrada diliniz onemli degil okulda tercuman olabilir veya bi yeri telefonla arayarak mutlaka destek olurlar diye yazilar okumustum. Resmen bize kopek muamelesi yaptilar. Ayrica biz sizi bu okula almak zorunda degiliz mudurumle konusup onay verebilicekmiyiz bakalim dedi. Adresimize dusen okul orasi nasil boyle bir sey olabilir?

K-12 ve Lise Eğitimi içinde yayımlandı
      ceren baş
      ceren baş

Merhabalar, okul kaydini tamamladik. 3 Mayis Cuma okula basliyor. Dis testi ve medikal taramalarini yaptirdik. Yalniz tuberkiloz testi pozitif cikti. Onun icin bizi gogus hastaliklarina yonlendirdiler. Bizim aşılarimizla ilgili mi bu durum?

ceren baş
      ceren baş

Hepinize çok tesekkur ederim.

ceren baş
      ceren baş

Salı günü formlar ve diger medikal evraklarla birlikte kayit icin gidecegiz:) Sonuca gore mutlaka yazacagim. Olumlu olumsuz ne olursa olsun tavirlarindan dolayi dediginiz gibi okulun bagli bulundugu district’e geri bildirim verecegim.

ceren baş
      ceren baş

ceren baş tarafından gönderilen son iletiler

• Blue California healt

Arkadaslar Merhaba,

Bizim Los Angales’ta ucretsiz Saban Healt medicareimiz var. Eve posta ile Blue California Healt Medicare’den yeni kartlar geldi. Biz boyle bir yere sigorta yaptirmadik fakat bizim adimiza yapilmis. Bu konuyla ilgili bilgisi olan varsa yardimci olabilir misiniz?

Sağlık Sektörü içinde yayımlandı
      ceren baş
      ceren baş

Biz de aynen boyle dusunduk. Yine de gidecegiz her ihtimale karşı. Tesekkur ederim.

ceren baş
      ceren baş

Merhabalar, okul kaydini tamamladik. 3 Mayis Cuma okula basliyor. Dis testi ve medikal taramalarini yaptirdik. Yalniz tuberkiloz testi pozitif cikti. Onun icin bizi gogus hastaliklarina yonlendirdiler. Bizim aşılarimizla ilgili mi bu durum?

ceren baş
      ceren baş

Salı günü formlar ve diger medikal evraklarla birlikte kayit icin gidecegiz:) Sonuca gore mutlaka yazacagim. Olumlu olumsuz ne olursa olsun tavirlarindan dolayi dediginiz gibi okulun bagli bulundugu district’e geri bildirim verecegim.

ceren baş
      ceren baş

Hepinize çok tesekkur ederim.

ceren baş
      ceren baş

Merhabalar,

Biz gectigimiz hafta Los Angales’a tasindik. Evi kiraladik bugun de okula kayit ettirmeye gittik. Oglum 30 Ekim 2017 dogumlu. Turkiye’de 1. Siniftaydi. Bugun okula gittigimizde yaşına göre Kindergarden’a kayit edeceklerini soylediler.

Memurun bize karsi tavri hic hos degildi. Biz yabanci dil bilmiyoruz ve bir arkadasimiz bize destek olmak icin memurla konustu. Memur ingilizce bilmiyosunuz ben de turkce bilmiyorum niye geldiniz diye bir tavir sergiledi. Resmen şok oldum cunku her mecrada diliniz onemli degil okulda tercuman olabilir veya bi yeri telefonla arayarak mutlaka destek olurlar diye yazilar okumustum. Resmen bize kopek muamelesi yaptilar. Ayrica biz sizi bu okula almak zorunda degiliz mudurumle konusup onay verebilicekmiyiz bakalim dedi. Adresimize dusen okul orasi nasil boyle bir sey olabilir?

ceren baş
      ceren baş