İyi akşamlar , öncelikle hayırlı olsun . Case numaralarımız birbirine çok yakın büyük ihtimal aynı dönemde vize görüşmesine gireceğiz .
https://yesilkartforum.com/forum/topic/2164/dv2020-2020-green-card-lotosu-asamalari?page=1
Bu açılmış konu üzerinden her bilgiye erişebilirsiniz dikkatli okumanız da fayda var .
EmreSEL tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: dv 2020 talihlisiyimYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
-
RE: DV2020 Sonuç OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
Herkese merhaba
Yeni bir başlangıç için ilk adım atıldı . Umarım bu güzel başlangıç ile birlikte kazanan arkadaşlar yeni hayatlarında mutlu olurlar . Kazanamayan arkadaşlar içinse gelecek yıllar için bol şans ! Denemekten vazgeçmeyin
EmreSEL tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: [Arşiv] DV2020 (2020 Green Card Lotosu) AsamalariGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Merhaba arkadaşlar case numarası 30xxx numaralara evrak istek maili gittiğine dair yazılar okuduğum için bu soruyu sorma ihtiyacı duydum.Bu durum normal mi ? Bilgisi olup aydınlatacak bir üyemiz varmıdır ? Herkese iyi günler
-
RE: dv 2020 talihlisiyimYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
İyi akşamlar , öncelikle hayırlı olsun . Case numaralarımız birbirine çok yakın büyük ihtimal aynı dönemde vize görüşmesine gireceğiz .
https://yesilkartforum.com/forum/topic/2164/dv2020-2020-green-card-lotosu-asamalari?page=1
Bu açılmış konu üzerinden her bilgiye erişebilirsiniz dikkatli okumanız da fayda var . -
@cenkay Çok teşekkür ederim işe yaradı

-
Arkadaşlar herkese merhaba .
DS260 Formunu tamamlayıp son aşama olan Sign and submit kısmına kadar geldim.
En son kısımda sorulan soru Enter your KCC Case Number: Bu soruya case numaram olan 2020EU00036XXX Numaramı yazdım. Daha sonra pasaport bilgimi girdikten sonra submit etmeye çalıştım ama malesef CASE NUMBER hata veriyor. Farklı tarayıcılardan da denedim olmadı ? Böyle bi sorun ile karşılaşan varmı .Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler -
RE: [Arşiv] DV2020 (2020 Green Card Lotosu) AsamalariGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Arkadaşlar Merhaba ,
Bir sorum olacaktı .Forumda okuduğum bilgiler ile birlikte aşşağıda ki evraklar ilerleyen günlerde KCC mail yolu ile iletilecek.Bu evrakların e devletten alınabileceği yazıyor.Lakin sorum şu bu evraklardan sadece askerlik ile ilgili olan belge İNGİLİZCE veriliyor e devletten. Bu belgelerin ingiizceye tercüme edilmesi gerekli mi ? Ayrıca sadece e devletten alınan bu belge yeterli olacak mı? Devlet dairelerinden mi gidip almamız gerekli? Şimdiden teşekkürlerDocuments Required for All Applicants: (tum basvuranlar icin)
Copy of passport biodata page (no translation required) - pasaportunuzun ilk sayfalarinin kopyasi
Birth certificate - vukuatli nufus kayit ornegi (e-devlet)
Military records for any applicant who has previously served in the military - askerlik durum belgesi (e-devlet)
Police certificates for applicants 16 years of age or older from all required countries - arsiv kayitli adli sicil kaydi (e-devlet) [Eger baska ulkelerde bulunduysaniz, o ulkelerden de polis belgesini gondermeniz gerekiyor]
If you have been convicted of a crime, a certified copy of each court record and any prison record - eger suc islediyseniz veya ceza aldiysaniz mahkemelerden bunlara dair kayitlar ve cevirileri -
Herkese merhaba
Yeni bir başlangıç için ilk adım atıldı . Umarım bu güzel başlangıç ile birlikte kazanan arkadaşlar yeni hayatlarında mutlu olurlar . Kazanamayan arkadaşlar içinse gelecek yıllar için bol şans ! Denemekten vazgeçmeyin