• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. Süleyman Kapusızoğlu
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 5
    • En İyi 5
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

Süleyman Kapusızoğlu

@Süleyman Kapusızoğlu

13
    İtibar
    25
    Profil Görüntülemeleri
    5
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

Süleyman Kapusızoğlu Takip etme Takip Et

Süleyman Kapusızoğlu tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: DV2024 Sohbet Odası

Arkadaşlar 4800lerin sonundayım daha yeni 5 haziran için mülakat maili aldım. Sabırlı bekleyiş sonunda oldu, gerisi diğer arkadaşlarıma. Heyecandan tam düzgünce yazamadım şimdi düzenliyorum, Ankaradan mail aldım.

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      Süleyman Kapusızoğlu
      Süleyman Kapusızoğlu

Arkadaşlar benim sıralamam 4800lerin sonlarında bana da hala mail gelmedi biraz merak gidereyim. İnşallah herkese sıra gelmesi dileğiyle ama bu böyle beklencek çile değilmiş tüm sıra bekleyen green card arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Herhangi bir mail gelirse haber veririm.

Süleyman Kapusızoğlu
      Süleyman Kapusızoğlu
    • RE: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

Arkadaşlar, dün mülakat mailimi aldım. DS260 formunu hızlı göndermek gerektiği için "PASSPORT" yerine "OTHER TRAVEL DOCUMENT" seçerek devam ettim. Bir çok kişiyle konuşmam sonrasında mülakat maili gelmeden DS260 formunu açtırmam gerektiğini söylediler. Şimdi mülakat mailini aldığıma göre DS260 formunu açtırıp pasaportuma işlemeli miyim? Bu tarz soru forumda soruldu fakat tekrar bulamadım bu konuyu tekrar soruyorum ondan dolayı.

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      Süleyman Kapusızoğlu
      Süleyman Kapusızoğlu

@Revolter Çok teşekkür ederim, inşallah darısı bekleyen green carddaşlarıma gelmesi dileğiyle vize mülakatından sonra haber vercem. Ben bir süre daha buralardayım zaten.

Süleyman Kapusızoğlu
      Süleyman Kapusızoğlu

@Fırat-ERKAL Kusura bakmayın Fırat Bey, demekki yeteri kadar arayamamışım. Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim, DS260 formunu açtırmadan o zaman direk sağlık raporuna başvuru yapıyorum.

Süleyman Kapusızoğlu
      Süleyman Kapusızoğlu

Süleyman Kapusızoğlu tarafından gönderilen son iletiler

@Fırat-ERKAL Kusura bakmayın Fırat Bey, demekki yeteri kadar arayamamışım. Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim, DS260 formunu açtırmadan o zaman direk sağlık raporuna başvuru yapıyorum.

Süleyman Kapusızoğlu
      Süleyman Kapusızoğlu

Arkadaşlar, dün mülakat mailimi aldım. DS260 formunu hızlı göndermek gerektiği için "PASSPORT" yerine "OTHER TRAVEL DOCUMENT" seçerek devam ettim. Bir çok kişiyle konuşmam sonrasında mülakat maili gelmeden DS260 formunu açtırmam gerektiğini söylediler. Şimdi mülakat mailini aldığıma göre DS260 formunu açtırıp pasaportuma işlemeli miyim? Bu tarz soru forumda soruldu fakat tekrar bulamadım bu konuyu tekrar soruyorum ondan dolayı.

Süleyman Kapusızoğlu
      Süleyman Kapusızoğlu

@Revolter Çok teşekkür ederim, inşallah darısı bekleyen green carddaşlarıma gelmesi dileğiyle vize mülakatından sonra haber vercem. Ben bir süre daha buralardayım zaten.

Süleyman Kapusızoğlu
      Süleyman Kapusızoğlu

Arkadaşlar 4800lerin sonundayım daha yeni 5 haziran için mülakat maili aldım. Sabırlı bekleyiş sonunda oldu, gerisi diğer arkadaşlarıma. Heyecandan tam düzgünce yazamadım şimdi düzenliyorum, Ankaradan mail aldım.

Süleyman Kapusızoğlu
      Süleyman Kapusızoğlu

Arkadaşlar benim sıralamam 4800lerin sonlarında bana da hala mail gelmedi biraz merak gidereyim. İnşallah herkese sıra gelmesi dileğiyle ama bu böyle beklencek çile değilmiş tüm sıra bekleyen green card arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Herhangi bir mail gelirse haber veririm.

Süleyman Kapusızoğlu
      Süleyman Kapusızoğlu