@ismailayaz Çok Teşekkür ederim.ilettiğiniz linkte itüye ulaşılması gerekiyor diyor.Ancak bugün 4-5 numara denedim (Rektörlük,Öğrenci İşleri,Tanıtım vs) hepsi birbirine pasladı. Ne yapılması gerektiğini yada hangi numarayı aramam gerektiğini Bilen biri varsa yönlendirebilirmi?
Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
Volkan uyduran
@Volkan uyduran
Volkan uyduran tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Mühendislikte Engineer in Training (EIT) ExamMühendislik ve Mimarlık içinde yayımlandı
Volkan uyduran tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Mühendislikte Engineer in Training (EIT) ExamMühendislik ve Mimarlık içinde yayımlandı
@ismailayaz Çok Teşekkür ederim.ilettiğiniz linkte itüye ulaşılması gerekiyor diyor.Ancak bugün 4-5 numara denedim (Rektörlük,Öğrenci İşleri,Tanıtım vs) hepsi birbirine pasladı. Ne yapılması gerektiğini yada hangi numarayı aramam gerektiğini Bilen biri varsa yönlendirebilirmi?
-
Merhaba kolay gelsin bu başlığı gördüğüme cok sevindim. İTÜ mezunu değilim ve Türkiyede yaşıyorum. Sınava girmek istiyorum. Ne yapmam gerekiyor?Bilen varsa yol gösterebilirmi?