Arkadaşlar merhaba, mülakat için Ankara’ya tek gideceğim fakat kişisel eşyalarımı nereye bırakabilirim. Yakınlarda emanetçi vs. var mı güvenilir ? Bu konuda bilgisi olan var mı ? (Telefon, cüzdan, kart gibi önemli eşyalar)
ENVER BEY tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
-
RE: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
@ob16222 Hocam teşekkürler detaylı bilgi verdiğiniz için umarım sorunsuz bir şekilde hallolur.
-
@ob16222 Hocam merhaba geri dönüş için teşekkürler. Benim merak ettiğim şey şu, uzatıyorlar dediniz, bende bu bilgiyi konsolosluk sayfasında okudum ama ucu açık bir ifade yer alıyor. “Görevli Süreyi Uzatabilir” diyor yani ne zaman ve nasıl oluyor bilginiz var mı ? Mülakat günü gidince mi uzatıyorlar yoksa öncesinde uzatıldığına dair bir bilgi aktarılacak mı ?
-
Arkadaşlar merhaba 2 Şubat 2024 te evrakların Ankara’ya gönderildiğine dair mail aldım ve herşey sorunsuz bir şekilde devam etti Ankara dan da belgelerin ulaştığına dair e posta gelince 1 hafta içinde ödeme ve randevu adımlarını tamamladım. Sorum şudur bilgisi olan varsa lütfen yazsın, bana 2 Şubatta gönderilen mail de geçerlilik süresinin 4 ay ile sınırlı olduğu bilgisi yazıyor. Ben randevuyu 14 Hazirana bulabildim. Yani zaman sınırını geçmiş oluyor. Konsolosluk sitesinde bu tarz bir durumda konsolosluk görevlisinin ekstra süre verebileceği yazıyor. Telefon ile ulaştım bu konuda bilgi veremeyeceklerini söylediler, mail gönderdim ilgili birime yönlendirdiklerini söylediler. Herşeyi eksiksiz avukat eşliğinde tamamladık. Bu durum da hakkımın yanması söz konusu mudur ? Yoksa bu süreyi uzatmaları için nereye başvurabilirim. Şimdi den teşekkürler.