Merhaba ben mulakatsiz yenilemeye uygun goruldum. Talimat emaili bekleme suresi 6 haftadır diye email geldi. Ben daha kısa olacağını sanmıştım. Haziran da amerikaya gidiyorum aslinda mevcut vizem gecerli olacakti ama yenilemeyi simdi yapmak istedim. 6 haftada talimat emaili gelirse hazirana kadar yeni vize yetisir mi acaba? Talimat emaili geldikten bir kac ay sonra gondersem gerekli evraklari olur mu acaba? en azindan mevcut vizemle gitmis olurum, pasaportumun konsolosluktan geri gelmeme riskine karsin. Simdiden cevaplar icin tesekkur ederim.
Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
S
sonateray tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
-
RE: Mülakatsız B1/B2 Turist Vizesi YenilemeZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
Re: Mülakatsız B1/B2 Turist Vizesi Yenileme
Merhaba ben mulakatsiz yenilemeye uygun goruldum. Talimat emaili bekleme suresi 6 haftadır diye email geldi. Ben daha kısa olacağını sanmıştım. Haziran da amerikaya gidiyorum aslinda mevcut vizem gecerli olacakti ama yenilemeyi simdi yapmak istedim. 6 haftada talimat emaili gelirse hazirana kadar yeni vize yetisir mi acaba? Simdiden cevaplar icin tesekkur ederim.