• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. holdovers
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    H
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 4
    • En İyi 2
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

holdovers

@holdovers

2
    İtibar
    17
    Profil Görüntülemeleri
    4
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:
    Konum Istanbul Yaş: 39

holdovers Takip etme Takip Et

holdovers tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Revolter Cok tesekkur ederim yanitiniz icin. Dediginiz gibi Visa Navigatorda Kingston/Jamaica cikti, Amsterdam sayfasindan degistirdim, uyariniz olmasa sasirip hata yapabilirdim, cok tesekkur ediyorum.

1 hafta oldu mail yazali ama henuz geri donus olmadi. Sizce maili tekrar gondermek problem yaratir mi?

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      H
      holdovers

@gucarslan Maalesef belirttiginiz gibi Frankfurt çok sıkıntılıymış. 1,5 aylik bir süre geçti dosyanızı isteyeceğiz mailinden sonra, 2 tane de hatirlatma emaili attım onlara da yanıt dönmediler. Dosya taşımak için Frankfurt çok yanlış bir tercih olmuş gibi duruyor.

H
      holdovers

holdovers tarafından gönderilen son iletiler

@gucarslan Maalesef belirttiginiz gibi Frankfurt çok sıkıntılıymış. 1,5 aylik bir süre geçti dosyanızı isteyeceğiz mailinden sonra, 2 tane de hatirlatma emaili attım onlara da yanıt dönmediler. Dosya taşımak için Frankfurt çok yanlış bir tercih olmuş gibi duruyor.

H
      holdovers

Herkese merhabalar,

Oturum karti alarak dosya tasimak icin Almanya'ya basvurduk. Dosyanizi Ankara'dan isteyecegiz ve gelince sizi mulakat ile ilgili bilgilendirecegiz diye mail aldik. 3 hafta oldu ama henuz bir bilgilendirme gelmedi. Bu sure normal mi? Diger dosya tasiyan katilimcilar Ankaradan dosyalarinin gelmesini yaklasik ne kadar beklediler ogrenebilirsem cok mutlu olurum. Tesekkur ederim.

H
      holdovers

@Revolter Cok tesekkur ederim yanitiniz icin. Dediginiz gibi Visa Navigatorda Kingston/Jamaica cikti, Amsterdam sayfasindan degistirdim, uyariniz olmasa sasirip hata yapabilirdim, cok tesekkur ediyorum.

1 hafta oldu mail yazali ama henuz geri donus olmadi. Sizce maili tekrar gondermek problem yaratir mi?

H
      holdovers

Merhabalar,

Hollanda'dan oturum karti aldim. Green card talihlisi esim ama onun oturum karti Mayis ayinda hazir olacak. Su an KCC'ye benim oturum kartimla dosya tasima emaili atarsak sansimiz ne olur? Yoksa esimin kartinin gelmesini beklemeli miyiz?

Bir diger sorum da su an current olduk ama dosya sanirim daha Ankara'ya iletilmedi. Bu durumda KCC'ye mi Amsterdam konsolosluguna mi mail atmami onerirsiniz?

Cevaplariniz ve tavsiyeleriniz icin simdiden cok tesekkur ederim.

H
      holdovers