• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. selinnn35
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    S
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 2
    • En İyi 0
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

selinnn35

@selinnn35

0
    İtibar
    9
    Profil Görüntülemeleri
    2
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

selinnn35 Takip etme Takip Et

selinnn35 tarafından gönderilen son iletiler

• RE: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

arkadaşlar dosya numarasını herhangi bir vize istemeyen ülkeye taşıma işlemi hangi sırayla oluyor, örneğin ben belgarda taşımak istiyorum, bugün mail atsam sıralamayı neye göre nasıl yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim ( 2024eu20xxx talihlisi olarak dosyam bu ay current oldu fakat ankaradan sıra gelmiyor tabiki)

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      S
      selinnn35
    • RE: DV2024 Mülakat Deneyimleri

merhaba, vizesini almaya hak kazanan tüm arkadaşları tebrik ediyorum. biz de eşimle 2024 çekilişinden 20xxxlerde olarak şu zamana kadar sadece bekledik, asıl talihli eşim, tam anlamıyla bir ingilizcemiz yok, başka ülkelerden birine gitmişliğimiz de olmadığı için çekine sıkıla sadece şansımıza küstük, bu süreçte bi plan da yapamadık doğru düzgün. hayatımızdan nerdeyse 2 yıl boşa gitti gibi.
      şimdi yeniden son 3 ay kala belki bi umut belki vizesiz gidilebilcek bi ülkede mülakat olabilir mi şansıyla forum içerisinde dolanıyorum fakat elle tutabilceğim hiç bir şansımız kalmamış gibi geliyor. süreç zaten çok zorken bir de ülke dışına çıkmamışlığın ve az da olsa ingilizce bilmeden başka ülkede nasıl kendimizi anlatırız korkusuyla daha da zor hale geliyor.
      büyük hayal kırıklığı oldu bizim için

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      S
      selinnn35