Evet Amerika'da gün doğmak üzere, orada öğlen olduğunda herkes merakını gidermiş olacak en sonunda. Herkesin hakkında hayırlısı, en çok hak edenlere çıkar umarım. Buradan gidip kurtulmaya çalıştığımız tiplere çıkmaması dileği ile...
MMAS tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2020 bekleme odasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
-
@mutlukurt0534 vize masrafları sağlık raporları vs yaklaşık 1000USD zaten. yaklaşık 1000USD uçak biletin greencard basım ücreti ve yurt içi ulaşımlar toplamda 20000TL rahat rahat ediyor. bence daha kapsamlı araştırmalısın. Bunun dışında ben başvurmana hiçbirşey demem, benim açımdan önemli değil dediğim gibi. sonuçta sayısal oynuyorsun çıkacağı varsa binlerce kişiden 1 kişiye çıkıyor sonuçta öyle ya da böyle. Ben girdim sen neden girdin diyecek halim yok. Çıkacağı varsa çıkar, çıkmazsa da yedek planlarım var o yüzden yeter ki araştırıp gerçekçi planlar yapın, bu ülkenin başına ne gelirse araştırmamaktan, öğrenmemekten geldi.
-
Neyse ki bu ülke insana birden çok yedek plan yapmayı öğretiyor, yarın olmazsa yedek planlarım var bu sene içerisinde bu ülkeden kurtulabileceğim ama biraz daha fazla uğraş isteyecek tabi. Bir de bu arada kurun bu kadar hızlı ykselmesi eldeki döviz cinsinden para miktarını arttırmayı biraz zorlaştırıyor. Yine de bu ülke artık şansını fazla zorladı, ne yaparlarsa yapsınlar bu sene kurtuluş senesi olacak benim için...
MMAS tarafından gönderilen son iletiler
-
@mutlukurt0534 vize masrafları sağlık raporları vs yaklaşık 1000USD zaten. yaklaşık 1000USD uçak biletin greencard basım ücreti ve yurt içi ulaşımlar toplamda 20000TL rahat rahat ediyor. bence daha kapsamlı araştırmalısın. Bunun dışında ben başvurmana hiçbirşey demem, benim açımdan önemli değil dediğim gibi. sonuçta sayısal oynuyorsun çıkacağı varsa binlerce kişiden 1 kişiye çıkıyor sonuçta öyle ya da böyle. Ben girdim sen neden girdin diyecek halim yok. Çıkacağı varsa çıkar, çıkmazsa da yedek planlarım var o yüzden yeter ki araştırıp gerçekçi planlar yapın, bu ülkenin başına ne gelirse araştırmamaktan, öğrenmemekten geldi.
-
Adam bilgi istemiş cevap veriyoruz para isterler diyoruz diye kızıyor bize
İçin rahat etsin diye yalan mı söyleyelim istiyorsun anlamadım? Herşey OK olsa bile buradaki prosedürü tamamlayıp oraya gitmek bile şu andaki kurla yaklaşık 20000TL oradaki masrafları saymadan. Hiç para olmadan olmaz bunu anlaman lazım, yoksa ben daha önce de söyledim gidemeyecek durumda olanların çekilişe katılması diğerlerinin şansını çok fazla değiştirmez, gidemedikleri için daha yüksek case number'lar gider o sene başka bir fark olmaz. Adamlar her sene aynı sayıda vize veriyor zaten her sene farklı case number'larda sürecin tamamlanması çekilişi kazanıp gidebilen sayısı ile ilgili. Hayatta faki edebiyatı kadar beni rahatsız eden birşey yok yemin ederim ya. Bizde dolar zengini değiliz sonuçta ama bir de hayatın gerçekleri var... -
@mutlukurt0534 Bu şartlar altında greencard ihtiyacın yok zaten, öğrenci vizesine başvurarak gidebilirsin ama international student olarak yıllık minimum 25000-30000USD sadece okula vermen gerekir dönemlik 10000-15000 arası değişir genelde okullar. Greencard çıkarsa ama yerel öğrenci parasını ödemen gerekir ki o da dönemlik 6000USD civarında minimum ayrıca yaşam masraflarını da karşılayablieceklerini görmek isteyeceklerdir. Her halde nakit para isterler ciddi miktarda, yani bizim için ciddi miktarda tabi adamların istedikleri paralar kendi ülkeleri için normal paralar bizde kur farkından çok oluyor rakam.
-
@mutlukurt0534 malesef paran yoksa vermeyecekler büyük olasılıkla. Ayrıca orada öğrenci olabilmek için göçmen olabilmek için iihtiyacın olandan daha fazla para göstermeni isterlerdi zaten bilgin olsun.
-
Evet Amerika'da gün doğmak üzere, orada öğlen olduğunda herkes merakını gidermiş olacak en sonunda. Herkesin hakkında hayırlısı, en çok hak edenlere çıkar umarım. Buradan gidip kurtulmaya çalıştığımız tiplere çıkmaması dileği ile...
-
Çıkma şansı %50 diye düşünün umutsuzluğa kapılmayın, kötüyü çağırmayın. Ya çıkacak ya çıkmayacak sonuçta

-
Neyse ki bu ülke insana birden çok yedek plan yapmayı öğretiyor, yarın olmazsa yedek planlarım var bu sene içerisinde bu ülkeden kurtulabileceğim ama biraz daha fazla uğraş isteyecek tabi. Bir de bu arada kurun bu kadar hızlı ykselmesi eldeki döviz cinsinden para miktarını arttırmayı biraz zorlaştırıyor. Yine de bu ülke artık şansını fazla zorladı, ne yaparlarsa yapsınlar bu sene kurtuluş senesi olacak benim için...
-
Akredite üniversiteler ve ilgili üniversitelerin akredite bölümlerini aşağıdaki linkten görebilirsiniz.
-
Olursa uğraşmadan ABD olmazsa biraz daha uğraşmak zorunda kalarak Kanada, ama her şart altında bu sene bu ülkede son sene.... Herkese bol şans. Bu arada gidemeyecek olanların çekilişe girmesinde bir sorun yok, olasılığınızı değiştirmez onların çekilişe girmesi kazansalar bile teknik olarak, o yüzden kimseye takılmayın, kendi şansınıza güvenin sadece.