Herkese selamlar, kız arkadaşımla 8 yıldır birlikteyiz, kendisi dv2023 talihlisi 22k case numberi var. Basimizda biraz garip bir durum var forumu taradım fakat tam olarak aradigim seyi bulamadım. Konuya gelecek olursam 22k ya mülakat gelmeyeceğini anladigimiz icin ikimizde avrupada is arıyoruz. Herhangi birimiz is bulduğu taktirde oturum izni alinan ulkenin yasalarına gore evlenmemiz gerekiyor çünkü evliliği Turkiye'de gerçekleştirmemiz ailesel sebeplerden dolayı mümkün degil. Durum boyle olunca tahmin edeceğiniz gibi bir kaç sorunla karsilasiyoruz. Tamamen ornek olarak söylüyorum, Almanya'da oturum izni aldık ve orada Alman yasalarına gore evlendik diyelim, bu durumda Almanya'da mülakata girersek "ikinizde Turk vatandasisiniz ama Alman yasalarına gore evlenmissiniz" gibi bir durumla karsilasir miyiz? Biliyorum net cevap vermeniz zor ama fikirleriniz de çok onemli. 8 yıllık birlikteliğimizi kanıtlayacak binlerce kanitimiz var bu konuda hiçbir sorun yok fakat bu durumun karsimiza cikartacagi baska problemler olabilir mi bunu da merak ediyoruz. Umarım açık sekilde anlatabilmişimdir, şimdiden teşekkür ederim. Herkese bol sans.
Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
L
lemmin tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: ABD Yolunda EvlilikAile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı