• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. en trade
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 1
    • En İyi 1
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

en trade

@en trade

7
    İtibar
    44
    Profil Görüntülemeleri
    1
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

en trade Takip etme Takip Et

en trade tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: (E1/E2) Tüccar ve Yatırımcı Vizeleri

oncelikle herkese merhaba
      @EasternStar , samimiyetin ve sagduyulu davranisin icin tesekkur ederim...
      evet , konustuklarimizda fazlasi var eksigi yok durust davranisin icin de ayrica tesekkur ederim
      benim hakkinda bilgi almak isteyen projelerini yonettigim kisilerden bilgi alabilir,yanlisim varsa da ozur dilemesini bilenlerdenim
      karakterim geregi icinde olmadigim denemedigim veya yakindakilerimin tecrube etmedigi, guvenmedigim projeleri insanlara sunan danisman degilim
      4 tane L-1 , 5 tane E-2 almis danismanim , subat ayinda 4 tane daha E2 ve 2 tane L-1 dosyam iceri verilecek
      sadece sunu unutmayin, ben yanlis yapan birisi olsam bu kadar avukat benimle calismak neden istesin? neden riske girsin ?
      para hep ikinci planda oldu ama bende danisanlarimin samimi,guvenilir ve dost olmasini bekliyorum
      menfaat cikar iliskisi degil GURBET DOSTLUGU yapilacak bu dusunce yapisinda insanlar olmaliyiz
      beni sevmeyebilirsiniz ama saygi cercevesinde herkese yardimci olmaya calistim calisiyorum
      iletisim bilgilerim heryerde var .her mesaja hizli cevap verdim cunku sizin yolunuzdan ben de gectim, hayalleri biliyorum
      yasim 50 olacak , ALNIM AK basim dik,..kendimi bildigim icin de hakkimi savunma yolunda arkadasa mesaj yazdim sagolsun dondu hemen
      yazilan yaziyida turkiye de olan bir danisanim gonderdi yeni haberim oldu

elimden geldigince foruma girerek sorulan sorulara objektif olarak cevap vermeye calisicam
      herkese selamlar saygilar

Yatırımcı ve Tüccar Vizeleri (E1/E2) içinde yayımlandı
      en trade
      en trade

en trade tarafından gönderilen son iletiler

• RE: (E1/E2) Tüccar ve Yatırımcı Vizeleri

oncelikle herkese merhaba
      @EasternStar , samimiyetin ve sagduyulu davranisin icin tesekkur ederim...
      evet , konustuklarimizda fazlasi var eksigi yok durust davranisin icin de ayrica tesekkur ederim
      benim hakkinda bilgi almak isteyen projelerini yonettigim kisilerden bilgi alabilir,yanlisim varsa da ozur dilemesini bilenlerdenim
      karakterim geregi icinde olmadigim denemedigim veya yakindakilerimin tecrube etmedigi, guvenmedigim projeleri insanlara sunan danisman degilim
      4 tane L-1 , 5 tane E-2 almis danismanim , subat ayinda 4 tane daha E2 ve 2 tane L-1 dosyam iceri verilecek
      sadece sunu unutmayin, ben yanlis yapan birisi olsam bu kadar avukat benimle calismak neden istesin? neden riske girsin ?
      para hep ikinci planda oldu ama bende danisanlarimin samimi,guvenilir ve dost olmasini bekliyorum
      menfaat cikar iliskisi degil GURBET DOSTLUGU yapilacak bu dusunce yapisinda insanlar olmaliyiz
      beni sevmeyebilirsiniz ama saygi cercevesinde herkese yardimci olmaya calistim calisiyorum
      iletisim bilgilerim heryerde var .her mesaja hizli cevap verdim cunku sizin yolunuzdan ben de gectim, hayalleri biliyorum
      yasim 50 olacak , ALNIM AK basim dik,..kendimi bildigim icin de hakkimi savunma yolunda arkadasa mesaj yazdim sagolsun dondu hemen
      yazilan yaziyida turkiye de olan bir danisanim gonderdi yeni haberim oldu

elimden geldigince foruma girerek sorulan sorulara objektif olarak cevap vermeye calisicam
      herkese selamlar saygilar

Yatırımcı ve Tüccar Vizeleri (E1/E2) içinde yayımlandı
      en trade
      en trade