• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. skvgt_55
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    S
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 4
    • En İyi 1
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

skvgt_55

@skvgt_55

1
    İtibar
    9
    Profil Görüntülemeleri
    4
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

skvgt_55 Takip etme Takip Et

skvgt_55 tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: Amerika'da Ehliyet Almak

@Erkan-Gürsoy çok teşekkür ederim.

Ehliyet ve Araba içinde yayımlandı
      S
      skvgt_55

skvgt_55 tarafından gönderilen son iletiler

@Erkan-Gürsoy çok teşekkür ederim.

S
      skvgt_55

Arkadaşlar DV 2024 talihlisiyim, ilk başta New Jerseyden ehliyet banka hesabı vb. işlerimi halledip tr'ye dönmek, akabinde kalıcı olarak gideceğim 2. seferde massachusett de yaşamak istiyorum, new jeysey ehliyetimi MA ehliyetine çevirdiğimde ehliyet alma tarihi NJ de aldığım tarih mi yoksa MA'da çevirdiğim tarih mi olacak, UBER hesabı açabilmek için 1 yıllık ABD ehliyeti şartı var, 2. kez gittiğimde bir an önce UBER hesabı açabilmek adına merak ettiğim bir konu.

S
      skvgt_55
    • RE: Kredi Skoru / Credit History

arkadaşlar herkese merhabalar, DV 2024 talihsiyim, case number 6.xxx lerde henüz mail almadım, vize işlemleri sorunsuz geçerse, abd ye giriş yapıp sonra geri dönmek gerekiyor, abd dışında geçireceğim zaman içinde yani türkiyede ikin kredi skorunu oluşturma durumu var mı böle bir durum mümkünse nasıl yapılabilir, bir arkadaşın yorumundan abd de çıkardığı kart ile türkiyede harcama yapıp, sonra telefon bankacılığı aracılığı ile ödeme yapacağını, bu şekilde bir planı olduğunu yazmıştı. Bu şekilde yapılırsa kredi sokuru azda olsa olumlu olarak oluşur mu ?

Bankacılık içinde yayımlandı
      S
      skvgt_55
    • RE: Re-entry Permit (I 131 form ve I 327 belgesi)

Arkadaşalar herkese merhabalar, DV -2024 talihlisiyim, 4 kişilik aileyiz, case number 6.xxx lerde yakın zamanda mail bekliyorum, Türkiye'de memur olmam ve emekliliğimi hak etmeye az bir süre kalması nedeniyle, ABD' ye girdikten sonra re entry permit alıp , emeklilik akabinde kalıcı olarak ABD'ye giriş yapmak istiyorum. İlk girişte ehliyet vb işlemleri hızlı halletmek için New Jarysey'e giriş yapmak ve hemen re entry permit başvurusu yapmak istiyorum, yakın zamanda bu belgeyi alan varsa ortalama kaç gün sürüyor? süreç nasıl bilgi verirseniz sevinirim.

Tüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler içinde yayımlandı
      S
      skvgt_55