Bu benim ilk suçum daha önce hiçbirşey olmadı
barisozgur041
@barisozgur041
barisozgur041 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Adli sicil kaydındaki suçlar ve göçmen vize görüşmesiYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
-
RE: Adli sicil kaydındaki suçlar ve göçmen vize görüşmesiYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
Esrar kullanımımdan ceza aldım tahlillerde pis çıktım mahkemeye çıkıp ceza vereceklermiş bana bu sicil kaydımda gözükeceğinden avrupa tır şoförü olarak çıkmak istersem vize alırken sorun yaşarmoyım
-
Merhaba herkese lütfen bana yardımcı olursanız sevinirim çok tedirginim bulamadım benim gibi olan birisini bu yüzden soruyorum ben esrar bulundurup içmekten denetimli serbestlik verdiler ve ben geçemedim sürpriz idrar testi verince pis çıktım ve dosyam kapanıp mahkemeye çıkıp ceza alacakmışım ve bende evliyim üstelik tır ehliyetimi alıp avrupa arası çalışmayı planlıyordum bu ceza adli sicil kaydı da gözükecekmiş bu durumda bana vize çıkarmı yada şu an tır ehliyeti ile avrupa'ya gidip te iş bulabiliyorsunuz direk gitmek istersem vize çıkarmı bu benim başarmam için bir süre yapmam gereken birşeydi lütfen cevap verirseniz çok sevinirim herkese sağlıklı günler dilerim