• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. gnygky
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    G
    • Takip Edilenler 2
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 7
    • En İyi 0
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

gnygky

@gnygky

0
    İtibar
    6
    Profil Görüntülemeleri
    7
    Takipçiler
    2
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

gnygky Takip etme Takip Et

gnygky tarafından gönderilen son iletiler

• RE: Green Card sahiplerinin ABD dışında Kalış Süreleri

Cevap için teşekkür ediyorum

Tüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler içinde yayımlandı
      G
      gnygky

@Ryback teşekkür ediyorum sağ olun

G
      gnygky

@gucarslan teşekkür ediyorum sağolun . Önceliğimiz sağlığı tabi ki ben acaba yapmamız gereken bir şey varsa atlamayım istedim . Sağolun

G
      gnygky

@gucarslan teşekkürler . Kemoterapi alıyor ve 3 aylık periyodlarla Mr kontrolü oluyor. Beyin cerrahımız şu an uçamaz sın dedi ilerleyen süreci henüz bilemiyoruz . Mart ayında ameliyat oldu

G
      gnygky

@crazycells merhabalar . Kardeşim 15 senedir ABD de LPR . Vatandaşlık almamıştı bu sene 2 aylığına Türkiye’ye geldi ancak rutin sağlık kontrolleri sonunda üzücü bir tanı aldık ve acil beyin ameliyatına alındı . Tedavisi devam etmekte ve Dr lar uçuş izni vermediler . Ameliyat sonrası gelişen komplikasyonlar sonucu Resmi işlemlerini ben yürütüyorum . Şubat 2023 te Türkiye ye girdi tedavisi bitimine kadar ve Dr izni çıkıncaya kadar USA e dönemeyecek . Green card statüsü nü kaybetmemek adına yapılması gerekenleri araştırırken danıştığım bir kişi re entry permit deneyin online dedi sistem izin verirse doldurmayı ve belge ( parmak izi) büyükelçilikten alınabilir dendi veya usa girişte bütün medical recordları sunun dendi . ancak re entry USA den çıkmadan doldurulmadı gereken bir form Uscis te incelediğimde. Böyle bir planı olmadığı için doldurmamıştı Tabi olağan dışı sağlık nedeni ile gelişen bir durum söz konusu su an . Uscis hesabından deneme yaptık ancak online doldurulmuyor I 131 . Döküp posta deniyor . Daha önce deneyimlenen bır yıldan fazla usa dışında kalan varmı ? Acaba . Ayrıca N400 ü doldurmak istiyorum şartlar ok ama son 11 ay dır usa dışında . Bir yılı gecırırsek süreç sıfırdan başlıyor diyor genel bilgi . Sağlık nedeniyle zorunlu olduğumuzu belgeleriyle Sunarsak vatandaşlık sürecin de sorun yaşarmayız ? Ve Türkiye den müracaat yapmış olucam haliyle . Form ok lenırse diğer aşamalar Türkiye de yapılabilirmi? Büyükelçilik sayfasında ( ceremony için Yunanistan daki ABD elçiliğiyle irtibata geçin diyor) gerek uscis gerek büyükelçiliğe yazdım ancak henüz cevap alamadım . Deneyimi olan bilgisi olan varmı ???

G
      gnygky