Yalnızca 1 Mart için 3 farklı saat aralığında açıktı.
Lillia tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
Lillia tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
@DOGANLEYLA Teşekkür ederimmm ^-^
-
Yalnızca 1 Mart için 3 farklı saat aralığında açıktı.
-
1 Mart'a randevu alabildim. Çok sevinçliyim şu an
-
@Emir-1 Merhaba, ABD vatandaşı nişanlım NVC sonrası Ankara Büyükelçiliği'ne Ad-Soyad, mail adresim ve case numaramı içeren bir mail atmıştı. Onlar da bana bilgilendirme maili yolladılar.
-
@yasmnksc Merhaba, mail içerisinde "A separate paper instruction packet will not be sent." yazıyor. Onun dışında başka bir belge gönderileceğini de sanmıyorum.
-
@ob16222 Tamamdır okuyacağım, teşekkür ederim.
-
Merhaba, elçilikten 16 ocakta mail aldım, DS-160 formunu da doldurdum ve randevu bekliyorum, Ocak'ta yeniden randevular açılır mı sizce? 31 Mart'ta I-129F formunun süresi bitiyor. O güne kadar randevu bulamam diye endişeleniyorum.