@denizci10 merhabalar, İstanbul H1B (non profit) randevu bekleme süreleri şuan nedir?
Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
M
melekunlugedik
@melekunlugedik
melekunlugedik tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: (H1B) Çalışma VizesiÇalışma Vizeleri (H içinde yayımlandı
-
RE: ABD’de Bir İş Teklifi Gerektirmeyen Green Card Başvurusu (EB-2 veya NIW)İş Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
@finalhope Hayman ücreti ucuz değil. 20 bin dolardan fazla kendi ücretleri. Açıkçası Chen 5 bin dolar civarı bir ücret istiyor sanırım. Olmayacak duaya amin demek istemiyorum. O kadar parayı bir araya getirmek ciddi bir sorun benim için çünkü.
-
RE: ABD’de Bir İş Teklifi Gerektirmeyen Green Card Başvurusu (EB-2 veya NIW)İş Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
@niw_2 burdan cevap aldım. Yayın sayınız yetersiz şekilde cevap aldım ne yazık ki. Sadece garanti gözüyle baktıkları dosyaları kabul ediyorlarmış.
-
@kayaaa merhaba, firma ile ön görüşme halindeydim. Aşırı özgüvenli konuştular başarı oranları vs anlamında ama benim cidd şüphelerim var. Özellikle sizin bu yorumunuzu okuyunca sormak istedim. Ne aşamadasınız?