Turist vizesi için randevu alabilmiştim ama e2 için hiçbir şekilde 2030 bile olsa boşluk bulamıyorum. "Hiçbir zaman dilimi bulunamadı" çıkıyor ne zaman girip denesem. Acaba bu vize türünün randevularıyla ilgili deneyimi olan var mı?
Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
A
aytencmci tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Rushvisasnow Danışmanlığın Göçmen Olmayan Vize Randevularını Öne Alma HizmetiAmerikan Vizeleri içinde yayımlandı
aytencmci tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Rushvisasnow Danışmanlığın Göçmen Olmayan Vize Randevularını Öne Alma HizmetiAmerikan Vizeleri içinde yayımlandı
Turist vizesi için randevu alabilmiştim ama e2 için hiçbir şekilde 2030 bile olsa boşluk bulamıyorum. "Hiçbir zaman dilimi bulunamadı" çıkıyor ne zaman girip denesem. Acaba bu vize türünün randevularıyla ilgili deneyimi olan var mı?
-
RE: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
merhabalar, genel olarak randevular sizce ne zaman açılıyor belli bir düzen gözlemleyen oldu mu? ne zaman baksam "Hiçbir zaman dilimi mevcut değil" çıkıyor. henüz randevu alamadım hiç