• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. Ozan Özçam
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 1
    • En İyi 0
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

Ozan Özçam

@Ozan Özçam

0
    İtibar
    1
    Profil Görüntülemeleri
    1
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

Ozan Özçam Takip etme Takip Et

Ozan Özçam tarafından gönderilen son iletiler

• RE: Change of Status (I-539 Gocmen Olmayan vizeyi uzatma ya da degistirme)

Merhabalar ben gecen sene eylul ayinda 2022 amerikaya geldim j1 vizesi ile 1 yillik ascilik staj programima haliyle bizim vizemizde 2 years rule var waiver yani agustos ayinda ben kaldirilmasi icin talepte bulundum ekim 3 de ise change of statumu gerceklestirdim avukat araciligiyla bugun 20 aralik 2023 ve avukat beni arayip uscis dosyani incelemey aldi guncel I20 ve Waiver onay kagidini istiyor dedi I20 okuldan alirim problem yok dedim ama Waiver onay kagidini alamam dedim sonra bana department of statuye mail at onlar sana problem yoktur diye mail atsinlar bunu dosyaya ekleriz dediler ocak 21 e kadar cevap vermemiz gerekiyormus ben bugun mail attim ama ne zaman doneceklerini bilmiyorum eger o zamana kadar department of statu bana donmezse ve F1 im bir karara aciklanir red yersem o durumda ne yapacagim belki 2 sonra waiverim onaylanacakti buna itiraz edebiliyor muyum ya da o zaman ki statum ne olacak hemen out of statuye mi dusecegim bilgilendirirseniz cok sevinrim avukat da cok bisey bilmiyor arafta kaldim su anda

Amerikan Vizeleri içinde yayımlandı
      Ozan Özçam
      Ozan Özçam