• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. Turan Kurt
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 3
    • En İyi 1
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

Turan Kurt

@Turan Kurt

1
    İtibar
    46
    Profil Görüntülemeleri
    3
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

Turan Kurt Takip etme Takip Et

Turan Kurt tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: ABD’de Bir İş Teklifi Gerektirmeyen Green Card Başvurusu (EB-2 veya NIW)

@steve2021 Cevabiniz icin tesekkur ederim. Bu surede avukata sordum konsolosluk asamasinda esinizi dahil edebilirsiniz dedi. Acikcasi guven vermedi. NVC ye yazicam devaminda da konsolosluga yazarim emin olabilmek icin. Cevap alinca guncellerim.

İş Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
      Turan Kurt
      Turan Kurt

Turan Kurt tarafından gönderilen son iletiler

Selamlar,
      Daha once yazmistim ama tekrar bir fikrinizi almak istedim , gectigimiz agustos ayinda DQ olmustum, dun itibari ile evlendim esimi surece dahil etmek istiyorum. NVC ye durumu anlatan bir mail atmistim. Evlilik yaptiktan sonra evraklarimi kendilerine iletmemi istediler. Bu sekilde yapacagim ama DQ tarihimde degisiklik olacak gibi gozukuyor bu konuda bir fikriniz ya da deneyimlemis olaniniz var mi ? Eb-2 de bu durum ile alakali pek bilgi bulamadim. Lotery ile kazanilmis greencardlarda genelde konsolosluk randevusu geldiginde es mulakata dahil ediliyor. Sanirim biz bu sekilde yapamiyoruz.

Turan Kurt
      Turan Kurt

@steve2021 Cevabiniz icin tesekkur ederim. Bu surede avukata sordum konsolosluk asamasinda esinizi dahil edebilirsiniz dedi. Acikcasi guven vermedi. NVC ye yazicam devaminda da konsolosluga yazarim emin olabilmek icin. Cevap alinca guncellerim.

Turan Kurt
      Turan Kurt

Merhaba arkadaslar sizlere bir sorum olacakti.
      Ben surece bireysel olarak basvurdum gectigimiz agustos ayinda da DQ oldum. Yakin zamanda evlenecegim. Esimi surece nasil dahil edebilirim. Sanirim evlendikten sonra evraklari NVC ye gondermem gerekecek bu durumda DQ tarihim degisir mi ? Ya da konsolosluk asamasinda surece dahil olabiliyor mu? Bu konu hakkinda bilgisi olan var mi ?

Turan Kurt
      Turan Kurt