• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. MFirat A.
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 3
    • En İyi 0
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

MFirat A.

@MFirat A.

0
    İtibar
    10
    Profil Görüntülemeleri
    3
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

MFirat A. Takip etme Takip Et

MFirat A. tarafından gönderilen son iletiler

• RE: (E1/E2) Tüccar ve Yatırımcı Vizeleri

@EasternStar Yok dediğiniz kişi değil :))) ama çok yardımcı oldun dostum. İyilik insanın içinde vardır kötülük gibi, kimse uzun süre rol yapamaz. Bilet konusunda da ekstra bilgi verdiğin içinde ayrıyeten teşekkürler. selam saygı

Yatırımcı ve Tüccar Vizeleri (E1/E2) içinde yayımlandı
      MFirat A.
      MFirat A.

@EasternStar Cevaplarınız için çok tşklr...ABD den e2 yapacağım ve eşimle birlikte (öğretmen olduğu için) ocak sonunda yarı yıl tatilinde Atlantada bir yakınımızın yanına uğrayacağız.Gözlem görüşme yapmak için...ABD ye ilk girişimiz olacak.
      2 seçeneğim olacak ya ben orada kalıcam eşim Tr ye dönecek tüm işlemleri e2 izni ev vs tutup onları 1 sene sonra çağıracağım yada beraber Tr ye dönüp Haziranda tüm aile ile ABD ye gidip e2 ye başvuru yapacağım...ama şöyle bir sorun var biz şubatta abd den dönüp haziranda tekrar turist vizesi ile abd ye gidişte sorun yaşayabiliriz...sorun yaşamayacağımı bilsem böyle yapıcam ama 4 ay sonra tekrar abd ye tüm aile ile giriş sıkıntılı olacak.
      Hocam,abd vizesi alırken bir tanıdığımızın olmadığını söyledik şimdi ocak sonunda bu arkadaşımızın adresini kalacak yer olarak göstermek problem olur mu ? ve biletleri ikimizde gidiş dönüş mü kesmeliyiz ? ABD ye ilk giriş yeri olarakta wsh Dc çıkışta NWyrk gösterdik.Bizim atlantaya girişimiz çıkışımız olursa problem olur mu ? tşklr
      birde siz e2 yi abd de mi yapıyorsunuz ? önerebileceğiniz avukat var mı ?

MFirat A.
      MFirat A.

Herkese merhaba, Şubat ayında ABD ye gelme planım var ve E2 yapmak için çaba sarf edeceğim iş planını ise orada değerlendirmek istiyorum. Öncelikle buradan öğrendiğim negatif bilgi var o da abd den e2 yapılınca çıkışta değil fakat tekrar girmek isteyince engellendiğin...Kalabalık bir ailem var bir cenaze olduğunda hiçbir şekilde gidememek büyük bir problem benim için ve sanırım bunu da aşmak için eb3 üzerinden green karta yönelmek yani her halükarda en iyi ihtimal 5 sene abd de kilitlisin.
      abd ye b-1-2 vizesi ile gelince eb3 e sponsor firma bulursam başvuru yapabilir miyim,yaptım diyelim kaç yılda green kart alabilirim ?
      ben şubat ayında gelirsem ve 7 ay da e2 alırsam sanırım eş ve çocukların da bundan yararlanması için 4-5 geçmesi gerekiyor yani ortalama 1 yıl sonra eşim ve çocuklarım gelebiliyorlar. Buda okul dönemine denk geliyor...şubat ayında abd de çocukları okula yazırmak mümkün değil galiba ağustos ayını mı beklemek lazım ?
      e2 yi eşimin üstüne devir yapıp ben eb3 için çalışma yapabilir miyim ? mümkün mü ?
      e2 sürecini beklerken 5-6 ay bir yerde ssn olmadan çalışmak mümkün mü ? tşklr

MFirat A.
      MFirat A.