@TylerDurden3535 merhaba ben sağlık raporum eksik olarak girdim mülakata ve vizem onaylandı. ertesi gün konsolosluğa raporumu kargoladım
Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
G
gozdeec tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
-
RE: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
Arkadaşlar herkese merhaba eylül 2023 te k1 vizemle Amerikaya giriş yaptım fakat nikahımıza bir hafta kala annem Türkiyede ağır bir trafik kazası geçirdi ve kritik bir hayati tehlikesi vardı. Apar topar çıkış yaptım ve Türkiyeye döndüm. Döndükten sonra konsolosluğa durumu bildiren mail attım ve bana tekrar bir randevu oluşturuldu,90 gün dolmadan Amerikaya dönerek evlenmem gerektiğini bildirdiler. Fakat annem hala komada olduğu için randevuma da gidemedim. Üzerinden neredeyse bir yıl geçti.. Annemin raporları ile beraber avukat eşliğinde tekrar k1 vizesine başvuruyoruz. Fakat süreç hakkında hiçbir bilgimiz yok daha önce böyle bir süreç yaşayan var mı aramızda?