• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. SanJose
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    S
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 1
    • En İyi 1
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

SanJose

@SanJose

1
    İtibar
    59
    Profil Görüntülemeleri
    1
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

SanJose Takip etme Takip Et

SanJose tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: I-130 formu ile ilgili sorular

Merhaba yardimlariniz icin cok tesekkurler crazycells, Greencard kazandim ve 6 aydır California'da yaşıyorum. Kız arkadasimi getirme yollarıni arastiriyoruz bu günlerde. Evlenmeyi düşünüyoruz 2020 yazında. En iyi yolun ne olduguna karar veremedik ve arastirmalarimiz sonrası biraz kafamız karisti acikcasi, yardimlarinizi bekliyoruz.

1. yol master a gelmesi, yazılım alaninda calistigi icin ise girişte de yardimci olabileceği icin güzel bir opsiyon; fakat sınavlar okulu kazanması, okul fiyatlari(malesef en az 40k dolar lazım), evliliği de öğrenci vizesini aldıktan sonra araya sikistirip biraz dolambaçlı bir yol oluyor.

2. yol ise evlenip o Turkiye'deyken benim I-130 submit etmem; fakat bu süreç de 1 yıldan fazla sürüyormuş. Bu surede iki sorum var süreç sırasında turist vizesiyle yanıma gidip gelebilir mi ve su anki yaklaşık SSN eline gecme suresi nedir bir bilginiz var mi?

3. yol da onun da greencard lotterysini kazanması bu sene umarım mutlu haberi alırız Mayis'ta :))

Bunlar disinda olabilecek muhtemel yol var midir ve tavsiyeleriniz varsa yazabilirseniz cok sevinirim. Tesekkurler, sevgiler..

Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
      S
      SanJose

SanJose tarafından gönderilen son iletiler

• RE: I-130 formu ile ilgili sorular

Merhaba yardimlariniz icin cok tesekkurler crazycells, Greencard kazandim ve 6 aydır California'da yaşıyorum. Kız arkadasimi getirme yollarıni arastiriyoruz bu günlerde. Evlenmeyi düşünüyoruz 2020 yazında. En iyi yolun ne olduguna karar veremedik ve arastirmalarimiz sonrası biraz kafamız karisti acikcasi, yardimlarinizi bekliyoruz.

1. yol master a gelmesi, yazılım alaninda calistigi icin ise girişte de yardimci olabileceği icin güzel bir opsiyon; fakat sınavlar okulu kazanması, okul fiyatlari(malesef en az 40k dolar lazım), evliliği de öğrenci vizesini aldıktan sonra araya sikistirip biraz dolambaçlı bir yol oluyor.

2. yol ise evlenip o Turkiye'deyken benim I-130 submit etmem; fakat bu süreç de 1 yıldan fazla sürüyormuş. Bu surede iki sorum var süreç sırasında turist vizesiyle yanıma gidip gelebilir mi ve su anki yaklaşık SSN eline gecme suresi nedir bir bilginiz var mi?

3. yol da onun da greencard lotterysini kazanması bu sene umarım mutlu haberi alırız Mayis'ta :))

Bunlar disinda olabilecek muhtemel yol var midir ve tavsiyeleriniz varsa yazabilirseniz cok sevinirim. Tesekkurler, sevgiler..

Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
      S
      SanJose