• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. batuakdeniz
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    B
    • Takip Edilenler 1
    • Takipçiler 1
    • Konu 0
    • İleti 4
    • En İyi 0
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

batuakdeniz

@batuakdeniz

0
    İtibar
    8
    Profil Görüntülemeleri
    4
    Takipçiler
    1
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

batuakdeniz Takip etme Takip Et

batuakdeniz tarafından gönderilen son iletiler

• RE: IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

@ceen biz amerikalı eşimle türkiyede evlendik sürec cok uzuyor turistlik vize ile amerikaya gelirse nişanlınız orda evlenirseniz çok daha kolay olur işlemler

Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
      B
      batuakdeniz
    • RE: IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

Amerika'dan ban yedim 1 senem kaldı ve bu süreçte amerikalı kız arkadaşımla evlendik. Ban 'ım hala devam ediyorken green kart sürecine başlıyabilir miyim? Durum hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardım ederseniz sevinirim

B
      batuakdeniz

@crazycells merhaba ben ve amerikalı eşimde türkiyede yasıyoruz green kart süreci başlatmak istiyoruz. Tüm süreci türkiyeden eşimin amerikaya gitme sartı koymadan herseyi türkiyeden halledebiliyor muyuz. Amerikalı sponsor bulma sartıyla tabi??

B
      batuakdeniz

Merhabalar herkese amerika'ya 2.girisimde kacak calıstıgım farkedildi ve ban yedim 5 sene 9 ocak 2025 te ban bitiyor amerikalı kız arkadasım benim icin türkiyeye taşındı 3 senedir burda yasıyoruz ve evlendik green kart sürecini başlatmak istiyoruz babası sponsor olucak yalnız avukat amerikalı eşimin orda tax göstermesi ve yaşaması gerektiğini söyledi ve bu durumda 1 sene ayrı kalmış olucaz bunun doğruluk payı nedir? Biz türkiyede yasayıp babasının sponsor olmasıyla süreci türkiyede bekliyemezmiyiz eşim kesinlikle amerikada calısması gerekiyormu ?

B
      batuakdeniz