• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. Guldem Utkan
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 4
    • En İyi 0
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

Guldem Utkan

@Guldem Utkan

0
    İtibar
    7
    Profil Görüntülemeleri
    4
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

Guldem Utkan Takip etme Takip Et

Guldem Utkan tarafından gönderilen son iletiler

• RE: IR-5 Vize Süreci (ABD Vatandaşlarının anne ve babası)

@Mango2014 Çok teşekkür ederim bilgilendirmeleriniz çok faydalı oldu.

Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
      Guldem Utkan
      Guldem Utkan

Tekrar merhaba. ABD de yaşayan sponsor bulduktan sonra bu kişinin I-864 formu doldurması yeterli oluyor mu? Ayrıca I-864A formu da doldurmak gerekir mi?

Guldem Utkan
      Guldem Utkan

@Mango2014 Çok teşekkür ederim. Oldukça aydınlatıcı oldu. Domicile problemini öğrenci belgesi ile aşabiliriz zannediyorum. Sponsor için de bir çözüm bulmaya çalışacağım.
      Yine de sizin de söylediğiniz gibi benzer durumdayız bir sorum olursa irtibat kurarım. Size mülakatta bol şans dilerim, her şey gönlünüzce olsun.

Guldem Utkan
      Guldem Utkan

Merhaba,
      Oğlum benim için IR5 vize başvurusunda bulundu. Bunun için I-130 doldurdu onaylandı ve ilgili mektup geldi. CEAC sisteminde Formları doldurmaya başladık. Sormak istediğim oğlum amerikan vatandaşı, ancak 10 aylıkken Türkiyeye döndük.Üniversiteye başladığında 1 yıl amerikada kaldı ancak üniversite eğitimine Türkiyede devam etti. Şimdi Türkiyede ve yüksek lisans yapıyor. Sonrasında Amerikaya dönecek. Bu durumda benim için I-864 dolduracak ancak geliri minimum şartları sağlamıyor. Benim gelirim var emekli olarak. Sorularım şu; bu şartlar altında oğlum sponsor olabilr mi? Benim yıllık gelirim ve yanısıra mülklerim(Türkiyede) vize şartlarını sağlarken kullanılabilir mi? Bu konuda önerileriniz nelerdir? Ayrıca oğlumun Türkiyede olması nedeniyle domicile şartını sağlamıyor. Ancak öğrenciliği devam etmekte ve öğrenci belgesi ile bunu ispatlayabiliyoruz. Öğrenimini tamamlayınca geri dönecek diyebilir miyiz? Domicile şartını sağlaması için başka ne yapabiliriz, mesela orada ikamet göstermek, banka hesabı açmak bu şartı sağlaması için faydalı olur mu?

Guldem Utkan
      Guldem Utkan