@crazycells @crywolf34 çok teşekkürler. zaman yaklaşınca insan her şeyi didik didik ediyor :))
mericovic tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: [Arşiv] DV2018 Mülakat DeneyimleriGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
-
RE: [Arşiv] DV2018 Mülakat DeneyimleriGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@arnblt söyledikleri gibi yönlendirilen sayfa, durum kontrolü içinmiş sadece. ben formu tekrar açar mıyım diye korkuyordum, öyle değilmiş. case numaramla girdiğimde mülakat için işlemlerin hazır olduğu yazıyor. :))
mericovic tarafından gönderilen son iletiler
-
@crazycells bir sorum daha olacak size: ben 3 yıldır çalışıyorum ama askerlik nedeniyle mezuniyetimi tamamlamamıştım. diplomamı yine de almam gerekiyor mu yoksa e devletten aldığım öğrenci belgesi ve okuldan aldığım transkript yeterli mi? (bir yerde kapalı zarf transkript yazıyor. o durumu da anlayamadım
) -
@arnblt söyledikleri gibi yönlendirilen sayfa, durum kontrolü içinmiş sadece. ben formu tekrar açar mıyım diye korkuyordum, öyle değilmiş. case numaramla girdiğimde mülakat için işlemlerin hazır olduğu yazıyor. :))
-
@crazycells @crywolf34 çok teşekkürler. zaman yaklaşınca insan her şeyi didik didik ediyor :))
-
@crazycells ds-260 formunun son sayfası, bildiğim kadarıyla mülakata götürülmesi gerek. onun çıktısını aldım. bu da ds formu teslim edilmiş demek sanırım. başka bir şekilde öğrenmem gerekiyor mu?
-
merhabalar. ayın 10'unda mülakatım var ama kafama takılan bir nokta oldu.
csc kaydımı daha önceden yapmıştım ama çıktı almaya girdiğimde bir şey fark ettim.
ismimin, pasaport numaramın yazdığı yerin sağ tarafındaki durumun altında: "DS-260 Durumunu Kontrol Et" yazıyor ve ds formuna yönlendiriyor.
mülakata 3 gün kalmışken bir sıkıntı mı var diye merak ediyorum. ekran görüntüsünü de buraya bırakıyorum. yanıtlarsanız sevinirim.

-
Herkese merhabalar.
10 Mayıs'ta mülakatım var ve uçak biletim 16 Mayıs'a alınmış durumda.
Mülakat deneyimlerinin çoğunu okudum. Herkes mülakat sürecinden 2 gün sonra pasaportunu teslim aldığını yazmış. Acaba evraklarımı 10-20 kere kontrol ederek teslim edersem 16 Mayıs'taki uçağımı kaçırma gibi bir durumum olur mu?