Cok tesekkurler, konsoloslukla da iletisime gectim, gerekli formlari gonderdiler, en yakin zamanda halledecegim umarim
Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
Y
ygtsenol tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Amerikada yasarken Turkiye saglik sigortasini devam ettirmekTürkiye Cumhuriyeti içinde yayımlandı
-
RE: Amerikada yasarken Turkiye saglik sigortasini devam ettirmekTürkiye Cumhuriyeti içinde yayımlandı
Merhaba, Turkiyede devlet hastanesinde gorevli olarak calisan uzman doktordum, gecen yil ABD'ye tasindim ve ikametgahimi aldiramadim hala. E-devlet imi kontrol ettigimde GSS borcu cikiyor. Bu borcun silinmesi icin sadece ikametgahimi aldirmam yeterli mi yoksa sgk ya basvuru yapmam gerekecek mi?
-
RE: J1 waiver (2 years rule) - J1 vizesinin 2 yil kuralini kaldirmakÖğrenim Vizeleri (F/M ve J) içinde yayımlandı
@nimble Anladim cok tesekkurler bilgi icin
-
RE: J1 waiver (2 years rule) - J1 vizesinin 2 yil kuralini kaldirmakÖğrenim Vizeleri (F/M ve J) içinde yayımlandı
2 yil kuralini waive ederken, ABD disina cikamiyoruz galiba dimi bilgisi olan var mi ya da waive sureci devam ederken ABD disina cikan?