• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. Osman SOYLU
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 2
    • En İyi 0
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

Osman SOYLU

@Osman SOYLU

0
    İtibar
    4
    Profil Görüntülemeleri
    2
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

Osman SOYLU Takip etme Takip Et

Osman SOYLU tarafından gönderilen son iletiler

• RE: Green Card Çekilişi Başvuru Şartları

Mesajımı tekrar okuduğum zaman eksik bilgi aktardığımı gördüm çok özür dilerim,
      Bu sene arkadaşım green card çekilişleri başladı başvur demesi üzerine araştırma içine girdim, internetten araştırmalarım sonucu ve forumda okuduklarımı bir araya getirdiğimde bunun benim için uygun olup olmadığımı öğrenmek istedim, çünkü istenen vasıfları karşılayamadığım halde çekilişe katılır ve kazanrısam ve elenirsem belkide benden çok daha vasıflı birisinin hakkını gasp etmiş olacağım.

04.04.2016 Yılından beri bilgisayar ve yazılım üzerine bir işletmem var 2016 dan beri hiç bağkur yatırmadım, içerde borçlandım, Computer Programmers (7.0 to < 8.0) görünmekte.

Eğer bunun için uygun vasıfa sahipsem başvuru yapmak istiyorum, Kazanılması durumunda Bağkur borcu toplu bir şekilde yatırılabilirim. birde çıraklık eğitimden alınan kalfalık ve ustalık belgeleri görüşmeler aşamasında geçerli belge olarak kabul edilmektemidir.

Greencard Loto Başvurusu Soruları içinde yayımlandı
      Osman SOYLU
      Osman SOYLU
    • RE: Green Card Çekilişi Başvuru Şartları

Merhaba,

Lise menuzu değilim (Hala devam ediyorum) ama iyi derece programlama bilgim var eğer başvuru yaparsam green card çıkması durumunda programlama da deyeyim sahibi olduğumu nasıl ispat edebilirim?

Örneğin bir yazılım firmasından bu işi yaptığıma veya bu konu hakkında deneyimim olduğuna dair bir yazı işimi görecekmi ?

Yoksa devlet veya devlet kurumlardan resmi bir evrak mı gerekmektedir?

Cevap için şimdiden teşekkürler

Greencard Loto Başvurusu Soruları içinde yayımlandı
      Osman SOYLU
      Osman SOYLU