@crazycells tamamdir High School no degree seciyorum tesekkürler
fwknn tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Ücretsiz DV2025 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?Greencard Loto Başvurusu Soruları içinde yayımlandı
fwknn tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Ücretsiz DV2025 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?Greencard Loto Başvurusu Soruları içinde yayımlandı
başvuruyu doldururken başvuruyu yaparken ki halimize göre mi cevap işaretliyeceğiz yoksa çekilişin açıklandığı zamana göre mi?
şuan 12. sınıfım fakat başvuru açıklanınca lise mezunu olacağım. -
@crazycells tekrardan selam aklıma iki soru takıldı.eğer çekilişi kazanırsak 18 yaş altı olmamız bir sorun çıkarır mı? Kart için aile izni vs. gerekir mi? Bir de öğrenim durumunda lise mezunu değil seçmem çekiliş esnasında otomatik eleme gibi bir şeye yol açmaz değil mi?
-
@crazycells tamamdir High School no degree seciyorum tesekkürler
-
- sınıf öğrencisi ve sonuçların açıklanma tarihleri
Selam, sitenizde verdiğiniz ücretsiz dv2025 rehberinizde sonuçların 4 mayıs, mülakatların ise 1 ekimde olacağı yazıyor.Fakat ben liseyi bitirdiğimde haziran ayı olacak.Lise mezunu olup olmadığıma mülakat kısmında mı çekilişin açıklandığı tarihte mi bakılır?