@ReLoad ben de geçen gün Nisan ayında denk geldim, üstelik almak için 3 kez denememe rağmen saati seçip onayladığımda hep randevunun uygun olmadığına benzer bir uyarı aldım. Muhtemelen birden fazla kişi işlem yaparken de sıkıntı olabiliyor.
Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
B
busra92 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Turist vizesi için en erken tarih?Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
busra92 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Turist vizesi için en erken tarih?Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
@ReLoad ben de geçen gün Nisan ayında denk geldim, üstelik almak için 3 kez denememe rağmen saati seçip onayladığımda hep randevunun uygun olmadığına benzer bir uyarı aldım. Muhtemelen birden fazla kişi işlem yaparken de sıkıntı olabiliyor.
-
Merhabalar, bir haftadır İstanbul için randevuları kontrol ediyorum ancak hiç öne çekebilecek bir seçenek olmadı.. Var mıdır yakın zamanda İstanbul için öne çekebilen? Nisan’24 seyahatim, ancak şuan Eylül’24 maalesef randevum.