merhaba ben %80 bedensel engelliyim ilk okul mezunuyum 25 yıldır farklı kulüplerde tekerlekli sandalye basketbol oyndaım ve engelli engelsiz modern dans eyitim alıp italya ve yunanistan avrupa birliği projelerinde bulunup gösteriler yaptım green cart başvurusunda vize alabilmek için en az lise mezunu olmak VEYA uzmanlık ve deneyim gerektiren bir işte en az 2 yıl çalışmış olma koşulu vardır. dediğinde benim bu lsanslarım geçerliliği olurmu acaba ?
Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
K
KERİM KEKÜÇ tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Green Card Çekilişi Başvuru ŞartlarıGreencard Loto Başvurusu Soruları içinde yayımlandı
-
RE: Amerikada engelli raporu olanlar ayda kaç dolar maaş alıyor?Engel veya Özel Gereksinim ile ABD'de Yaşam içinde yayımlandı
merhaba ben amerikan green cart başvurusu yaptım herşeyim tamam eksik yok fakat ben %80 engelliyim 25 yıldır tekerlekli sandalye basketbol oynamaktayım istanbuldan tarattıgım için ve kulüp isimlerini bilmediğim için amerikanın her hangi bir eyaletinde tekerlekli sandalye basketbol kulübü ile görüşmek istiyorum bana davetiye çıkarması için yada transfer evrakları için bilgisi olan varmı mülakatta sunmam için ?