Merhaba benim abd turist vize randevum var öncesinde pasaportumu doldurmak için İtalya turuna katılacağım fakat katılacağım tur şirketi vizeyi İtalyadan alıp otobüsle giriş yapacağı için önce Yunanistandan geçeceğini orayı da gezeceğimizi söylüyor girişin Yunanistandan olması sonraki vize alışlarımı olumsuz etkiler mi lütfen acil cevap verir misiniz
krmnozlm tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
krmnozlm tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
Haklısınız fakat başvurduğum tur şirketi İtalyadan vize alıp girişi Yunanistandan yapıyormuş ve ben bunu bilmeden ön ödeme yaptım
-
@tufank evet hem onu merak ediyorum hem de ileriki süreçte b2 vizesi alırken pasaportum kontrol edildiğinde İtalya vizesi aldığımı görüp İtalya damgası görmediklerinde oraya girmediğimi gezen biri olmadığımı düşünürler mi böyle bir problem yaşar mıyım diye merak ettim
-
RE: ABD'ye girişte gerekenlerZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
@brody fuarlara katılmak için yabancı dile ihtiyacımız var mı bunu sorgularlar mı
-
@tufank sonuçta abd vizesi alırken pasaportun dolu olup olmaması hangi ülkelere gidilmiş olduğu önemli
-
Merhaba benim abd turist vize randevum var öncesinde pasaportumu doldurmak için İtalya turuna katılacağım fakat katılacağım tur şirketi vizeyi İtalyadan alıp otobüsle giriş yapacağı için önce Yunanistandan geçeceğini orayı da gezeceğimizi söylüyor girişin Yunanistandan olması sonraki vize alışlarımı olumsuz etkiler mi lütfen acil cevap verir misiniz