• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. Cansu1254
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    C
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 2
    • En İyi 0
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

Cansu1254

@Cansu1254

0
    İtibar
    2
    Profil Görüntülemeleri
    2
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

Cansu1254 Takip etme Takip Et

Cansu1254 tarafından gönderilen son iletiler

• RE: IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

Merhaba, daha önce 1 yıldan uzun bir sure Amerika'da yasamıştım. NVC yuklenmesi gereken evraklar icerisinde 1 yildan uzun kalınan her ülkeden adli sicil kaydı isteniyor. Buna Amerika da dahil mi? Şuan Amerikadan adli sicil kaydı almak oldukca uzun sürüyor.

Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
      C
      Cansu1254
    • RE: IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

Merhaba, forumda yeniyim. Amerikan vatandaşı esimle Almanya'da evlilik yaptık ve bunu henüz Türk makamlarına tescil ettirmedim. Evlilik tescili yaptırdığımda kanunen soyadım değişeceğinden pasaportumu da değistirmem gerekiyor. Ancak yeni pasaport çıkartmak şuan ortalama 4-6 hafta arası sürüyor ve biz başvuru yapmak icin bu süreyi beklemek istemiyoruz. Zaten pasaportumu daha gecen sene aldım ve daha 9 yıllık süresi de var. Bu durumda evliligimizi vizemi alıp Amerika'ya taşındıktan sonra Türk konsolosluğuna tescil ettirmeyi düşündük. Ancak vize görüşmesinde istenilen evraklar arasında vukuatlı nüfus kayıt örnegi de var ve bu belgede evliligimi tescil ettirmedigimden medeni durumum bekar görünecek. Evliligimi Türkiyede tescil ettirmemiş olmam vize memurunda evliligin gercek olmadığı kanaatini oluşturabilir mi? Sizlerin önerisi nedir? Teşekkürler.

Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
      C
      Cansu1254