@flyin merhaba acaba ne yaptınız bu askerlik durumunu bende aynı durumdayım şuan sizin gibi
Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
elesti tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
-
RE: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
@edanurhk ı-797 formu örneğini yazarsanız tam olarak nasıl birşey olduğunu görürsünüz kısacası uscis onaylandı nvc transfer merkezine gönderildigini gösteriyor
-
@edanurhk biraz daha bekleyin bizim ki sanırım hızlı geldi noa2 12 eylülde onaylandı 18 eylülde dün nişanlıma ulaştı onay mektubu
-
Merhaba herkese bir sorum olucaktı yardımcı olursanız çok sevinirim. 2 gün önce Noa2 onayı aldım anlayacağınız üzere hızlı bir sürece giriş yapıyorum merak ettigim bir konu var askerlik durumum şuan kaçak durumda ve çoğu yerde yurtdısına gitme durumunda bir engel olmadığını gördüm bu k1 vizem icin olumsuz sonuç doğururmu yardımcı olursanız çok sevinirim