14 yaş altı vize görüşme muafiyeti kaldırılmış geçmiş olsun.
Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
A
Ahmet Çolak tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 14 yaşından küçük çocuklar için B1-B2 başvuru süreciZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
Ahmet Çolak tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 14 yaşından küçük çocuklar için B1-B2 başvuru süreciZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
14 yaş altı vize görüşme muafiyeti kaldırılmış geçmiş olsun.
-
RE: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
bekleme listesinde olanlara yeni sistemde document delivery option cannot be empty yazıyor, karşılaşan var mı?
-
RE: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
Selamlar,
Başvurum hakkında şöyle bir sorum var.
2 cocuklu bir aileyiz, başta ais sitesinde grup kurmayı bilmediğim için bir tane cocugum için ayrı ödeme yaptım. sonradan cocuklara mülakatsız vize alınabildiğini öğrendiğim için sadece eşimle ayı bir grup kurup eşim ve kendim için randevu aldım.Bu durum hem mevcut vize görüşmemizi hem de ileride posta yoluyla çocuklara vize almamızda sorun oluşturur mu?
Interview Waiver Update July 25, 2025