Arkadaşlar merhaba . Bir sorum olucak. Şirket sahibiyim . Ds 160’ta mevcut iş bilgilerini girdikten sonra ayrıca “daha önce çalıştınız mı ?” Sorusu çıkıyor . Şirketim 7 yıllık , kurmadan önce bir kaç ay okul için staj yaptığım yer sigorta yaptığı için bir kaç ayda ailemin şirketinde sigortalı gözüktüm . Bunları daha önce çalıştınız mı sorusuna evet diyip eklemeli miyim yoksa hayır deyip geçmem mi gerekiyor ? Bir de mevcut işi girerken “briefly describe your duties” sorusuna ne yazmamız gerekiyor? “Şirket sahibi” yazmam doğru ve yeterli midir ? Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler
SkLuxury Leather
@SkLuxury Leather
SkLuxury Leather tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
-
RE: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
Herkese merhaba. Bir sorum olucak. Şu an bekarım ama mülakat tarihinden sonra kız arkadaşımla nişanlanmış olucağım. Sizce ds-160’ta nişanlıyım mı yoksa bekar seçeneğini mi seçmeliyim . Hangisi olumlu bir intiba yaratır sizce ? Tek başvurucam kız arkadaşımla değil nişanlı olarak seçersem bunun bir kanıtı yok bildiğiniz gibi böyle bir somut bir kanıt görmek isterler mi ? İyi günler şimdiden teşekkürler yanıtlarınız için
-
Merhabalar. Turistik için ds-160 formunda sizce kimle seyahat ediceksiniz kısmını Tek olarak seçmek mi yoksa daha önce amerikaya gidip gelmiş aktif vizesi olan birini ( aynı soyadlı akraba ) yazıp onunla seyahat ediceğimimi seçmek daha olumlu olur sizce ? Teşekkürler
-
Merhabalar arkadaşlar. Ben hem şirket sahibiyim hem de başka bir firmada ssk’lı çalışan olarak gözüküyorum. Bunu ds160 formunda nasıl belirtebilirim. Şimdiden teşekkürler